Kategoriler

Meydan

HAYIR ÇARŞISI KÖRFEZ’DE AÇILDI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Mimarsinan Mahallesinde açılan Yarımca Talebe Yurdunun düzenlediği kermes açılışını gerçekleştirdi.

 Kermese İlgi Yoğundu

Mimarsinan Mahallesinde açılan kermesin açılışına Körfezli Protokol Üyeleri büyük ilgi gösterdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan Bu Hizmeti Takdir Etmemek Mümkün Değil

Düzenlenen açılış töreninde minik öğrencilerin okuduğu şiirler ve gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Minik öğrencilerin yaptıkları gösterilerin ardından açılış konuşmasını yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfezimize hayır kermesi açılıyor. Ama bu kermesimiz farklı çok farklı, bunu daha önceki yıllarda da hep birlikte gördük. Yoğun bir ilgi var, kermesimizin de çeşitliliği bakımından, el emeği göz nurları ürünler burada var. Bundan dolayı bu kermesin açılışında emek veren, el emeği göz nuru döken hanım kardeşlerimize ve onlara destek veren eşlerine teşekkür ediyorum. Bu kermesin geliri çocuklarımızın eğitiminde kullanılıyor, yurtlarımızın ihtiyaçlarında kullanılıyor, yapılan bu hizmetleri takdir etmemek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, “Bu hizmetlerin gerçekleşmesine emek veren hocalarımıza değerli büyüklerimize tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Önemli bir hizmeti onlar gerçekleştirmiş oluyorlar. Bu hizmetleri ne kadar takdir edersek yeridir” dedi.

Daha sonra kermesin açılışına geçen protokol üyeleri Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan’ın okuduğu duanın ardından açılış gerçekleşti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kermesteki stantları gezerek bereketli kazançlar dileklerinin yanı sıra alışveriş yaparak kermese katkıda bulundu.







Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK