Kategoriler

Meydan

LEVENT KÖŞKER DÜNYA EVİNE GİRDİ

Gebze Belediyesi Özel Kalem Müdürü Levent Köşker, Seray Güncan ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in kıydığı düğün merasimine çok sayıda protokol mensubu ve seçkin konuklar katıldı

 ALTINÖRS KONSER VERDİ

Gebze Belediyesi Özel Kalem Müdürü Levent Köşker, dünya evine girdi. Özel Kalem Müdürü Levent Köşker, Seray Güncan ile hayatını birleştirdi. Ramada Plaza Otel’de gerçekleştirilen nikah merasimi ve düğüne protokol ve seçkin konuklar adeta akın etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in kıydığı nikahta genç çiftin şahitlikleri AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Düzce Vali Yardımcısı Salih Karabulut, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, GTO Başkanı Nail Çiler, Kocaeli eski İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çalkavur, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz yaptı. Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Nalan Altınörs’ün verdiği konserle başlayan düğün merasiminin ardından nikaha geçildi.

BAŞKAN KÖŞKER KIYDI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in kıydığı nikahta evlilik cüzdanını gelin hanıma AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur takdim etti. Gençlerin nikahını kıyan Başkan Köşker, “Elimizde büyüyen ve bugün birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız evladımız Levent ile Seray kızımızın nikah akdi için bir araya geldik. Birbirine seven bu gencimize Rabbim her iki cihanda da mutlu mesut ve bahtiyar eylesin inşallah. Levent’e sizin huzurlarınızda tekrar sesleniyorum. Hanıma itaat et rahat et. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi vatana millete hayırlı en az üç evlat yetiştirmeniz dileğiyle tekrar mutluluklar diliyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Levent ve Seray Köşker çiftinin nikah merasimi muhteşem havai fişek gösterisinin ardından takı merasimiyle sona erdi.
 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
236 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor