Kategoriler

Meydan

Milli İttifak, Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nde

Milli İttifak, Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nde

 Milli İttifak Kocaeli Milletvekili adayları, Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nde düzenlenen kahvaltıda, dernek üyeleri ile bir araya gelerek, seçim çalışmalarını ve seçim beyannamelerini anlattılar.

Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nin Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde ki merkezinde düzenlenen kahvaltılı etkinliğe, Dernek Başkanı Yasin Sönmez, dernek yönetimi ve üyeler, Milli İttifak Kocaeli Milletvekili adayları Recep Sarıdoğan, Serhat Duyar, Mustafa Arha, Yusuf Aksu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, BBP Çayırova İlçe Başkanı Ümit Kıyıcı ve partilerin ilçe yönetimleri katıldı.

Kalabalık katılım gerçekleştiği kahvaltıda, açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Yasin Sönmez, tüm siyasi partilere aynı yakınlıkta olduklarını belirterek, ‘’Fakat Recep Sarıdoğan’a ayrı bir sevgimiz var zira tüm etkinliklerimize bizi kırmayıp katılmıştır. Milli İttifak adaylarına çıktıkları bu yolda başarılar dilerim’’ dedi.

Daha sonra sırasıyla Kocaeli Milletvekili adayları kısa konuşmalar yaparak, kendilerini tanıttılar ve partilerinin seçim beyannameleri hakkında bilgi aktardılar. Adaylardan Recep Sarıdoğan konuşmasında, 7 Haziran’da vatandaşların çok iyi karar vermelerini isteyerek, ‘’Lütfen gözü kapalı karar vermeyin. Siyasi partilerin adaylarının geçmişine bakın, o şekilde karar verin. Farklılığımızı milletimize sahada anlatmaya çalışıyoruz. Şu üç şeye dikkat edin, partinin programı, adayları ve geçmişi. Hizmet edebilecek anlayışta, adaletli, dürüst isimler parlementoya taşınmalıdır. Bu toprakları biz parayla satın almadık, kanla, canla alındı. Yine kanımızla, canımızla korumaya hazırız, bu toprakları almaya niyetlenenler, bölmek isteyenler karşılarında bizi bulacaklardır’’ dedi.

Daha sonra söz alan Milletvekili adayı Serhat Duyar, rakamlarla yaşanan ekonomik sıkıntıları dile getirdikten sonra, Milli İttifak’ın bunlara son verebilecek tek parti olduğunu ve yalnızca mecliste değil iktidarda da olmak istediklerini söyledi.

Yılın annesine çiçek

Milli İttifak tarafından düzenlenen bir diğer etkinlikte Buzul Cafe’de yapıldı. Burada bir araya gelen partililer ve adaylar Anneler Günü nedeniyle hanımları da bir araya getirdiler ve çiçek dağıttılar. Yılın annesi olarak seçilen Şaduman Çetintaş’a da çiçeğini Serhat Duyar verdi. Buradaki etkinlikte de toplanan kalabalığa seçim çalışmaları ve partinin programı anlatıldı.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu