Kategoriler

Meydan

KARTEPE’DE YAĞMURSUYU IZGARA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kartepe ilçesinde ana arter ulaşım ağına paralel alt yapı düzenlemeleri de aralıksız sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alt yapıda sıkıntı yaşanmaması adına yağmursuyu ızgara çalışmalarının bir ayağını da Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Moda Sokak üzerinde gerçekleştirdi.

 Kartepe Belediyesi, ilçe halkının aşırı yağışlardan olumsuz etkilenmemesi adına alt yapı çalışmaları kapsamında ana arter güzergahlarda yağmursuyu ızgara çalışmalarına büyük önem veriyor. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Arat’ın da yakından takip ettiği alt ve üst yapı düzenlemeleri yaz ayları ile birlikte ilçede hummalı bir şekilde sürüyor.

 

Ana arter güzergahlarda üst yapı düzenlemelerine paralel yürütülen alt yapı çalışmalarının bir ayağı da yağmursuyu ızgara çalışması olarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Moda Sokak üzerinde gerçekleştirildi. Hipodrom ve Atçılık MYO’na ulaşımı sağlayan Demokrasi Caddesi’ne bağlantılı kaldırım ve bisiklet yolları yapılan Moda Sokak üzerinde belediye ekipleri asfalt öncesi yağmursuyu ızgara çalışması da yaptı.

 

Yaya ve araç trafiği bakımından önem arz eden güzergahlarda çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Yardımcısı Arat, “Ulaşım ağının her geçen gün geliştiği ilçemizde alt yapı konusunda da ilgili kurumlarla koordineli çalışmalar içinde halkımızın ihtiyaçlarına karşılık verecek düzenlemelerde bulunuyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu