Kategoriler

Meydan

ÜZÜLMEZ, ENGELLİLERİ UNUTMADI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle ilçedeki engellileri unutmadığını gerçekleştirdiği ziyaretlerle gösterdi. Başkan Üzülmez, engellilik konusunda duyarlılık ve farkındalık yaratmak, engelli bireyleri toplumla bütünleştirmek ve topluma kazandırmak adına KEREM ve Avni Akyol İlkokulu özel sınıf öğrencilerini ziyaret ederek destek verdi, haftalarını kutladı.

 Üzülmez, engelli bireylerin yaşadığı sorunların kendilerinin değil, insanların ortak sorunu olduğu bilinciyle engellilere yönelik projeleri ile engellilik konusunda farkındalık yaratmak ve engelli bireyleri topluma kazandırmak için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

                                          

10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda ilçede faaliyet gösteren Köseköy Rehabilitasyon Merkezi ve Avni Akyol İlkokulu özel sınıf öğrencilerine ziyarette bulunan Başkan Üzülmez, özel çocuklarla birlikte pasta kesip haftalarını kutladı. Başkan Üzülmez’e ziyaretleri sırasında Başkan yardımcısı Murat Sabri Çakır, meclis üyeleri Selahattin Aktop, Nurdane Erişti, Faruk Sarman, Halkla İlişkiler Koordinatörü Yusuf Özdemir, İstasyon Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticileri ve Zabıta Müdürü Selman Çelik de eşlik etti.

 

KEREM Kurum Müdürü Turgay Akdoğan ve Avni Akyol İlkokul Müdürü Şakir Öztürk, engelli vatandaşların sorunlarının çözümünde, bu konunun gündemde tutulması ve toplumsal hassasiyetin güçlendirilmesi konusunda başarılı çalışmalarını yakından takip eden Başkan Üzülmez’e kurumlarına ve kurumlarında kalan engellilere sağladığı hizmetler için teşekkür ettiler.

 

Ziyaretlerinde kurum ve okul yetkilileri ile engellilere yönelik projelerini de paylaşan Başkan Üzülmez, engelli hemşerilerinin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının karşılanması, ihtiyaç sahibi yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine sıcak yemek ulaştırılması hayatı kolaylaştıran düzenleme ve hizmetlerinin aralıksız süreceğini ifade etti. Başkan üzülmez, beraberinde getirdiği pastayı özel çocuklarla kesip kendi elleriyle onlara ikram etti.

 

Başkan Üzülmez’in ziyaretinden memnuniyet duyan özel çocuklar kendilerini rahatsız eden başı boş sokak hayvanlarını da başkana şikayet ettiler. Ziyaret özel çocuklarla fotoğraf çekimi ardından son buldu.




Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
55 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu