Kategoriler

Meydan

GAZİLER DAĞI, İZCİLERİN YENİ MERKEZİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek Avrupa standartlarındaki kamp merkezi haline gelen Gaziler Dağı İzci Kampı, genç izcileri misafir etmeye devam ediyor.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor tarafından restore edilerek Kocaeli izciliğine kazandırılan Gaziler Dağı İzci Kampında faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Gaziler Daği İzci Kampı son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor İzcilik Branşı bünyesinde faaliyet gösteren Sancak izci ünitesini ağırladı. Faaliyete Büyükşehir Kağıtspor eğitimci liderlerinden Ertan Silan’ın yanı sıra otuz altı izci katıldı.

 

GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARTTILAR

Faaliyete katılan izciler ateş yakma eğitimi aldı. Obalar halinde odun toplayan izciler oba içinde yaptıkları görev dağılımı ile ateşlerini yakıp kumanyalarını pişirdiler. Ata sporları arasında yer alan okçuluk hakkında uygulamalı eğitim alan izciler yaptıkları atışlarla bu konuda da başarılı olduklarını gösterdiler. İzciler aldıkları bisiklet eğitimin ardından Gaziler Dağı Yürüyüş parkurunda bisiklete bindiler.

 

EĞİTİMLER GENİŞ KAPSAMLI VERİLİYOR

Gebze Gaziler Dağı Kağıtspor İzci kampı alanına kurulan Slackline (Denge Sporu)’da izciler, Slackline üzerinde dengede yürümeye çalıştı. Bu sporla izciler dengede durmayı kararlığı öğrendiler. Bu eğitimlerin yanı sıra çadır kurma, düğümler teknik iz işaretleri eğitimleri verildi. Faaliyete katılan izcilerle bir araya gelen Büyükşehir Kağıtspor eğitimci liderlerinden Ertan Silan, değerler eğitiminde sevgi konusunda iyi bir izci olabilmek için anne sevgisi baba sevgisi aile sevgisi ve insan sevgisinin vazgeçilmez unsurlar olduğunu vurguladı.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor