Kategoriler

Meydan

CEYHAN, BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE YOLCULUK ETTİ

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, halk otobüsü ile Gölcük’e gitti. Ceyhan otobüste ayakta kalan yaşlılara yer verdi, kendisi ayakta yolculuk yaptı

 AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, seçildiği günden itibaren halkın arasından kopmadığını bir kez daha gösterdi. Göreve başladığı ilk günden basın mensuplarına “Farklı bir il başkanı olacağı” sinyallerini vermişti. Ceyhan farklılığını bir kez daha gösterdi ve seçim çalışmaları için Gölcük İlçesine halk otobüsü ile gitti.

 

HALKIN İÇİNDEKİ BAŞKAN

İl başkanlığı görevini devir aldığında basın mensuplarına “Ben oturan değil, sürekli halkın içinde olan, onlara dokunan ve yürüyüş yolunda yürüyen bir il başkanı olacağım” açıklamasını yapmıştı. Ceyhan’ı bazen pazarcı esnafıyla, bazen Sekapark’ta gençlerle bisiklet sürerken görmüştü vatandaş. Son olarak da Gölcük Halk otobüsüne binerek vatandaşlarla yolculuk yaptı.

 

YAŞLILARA YER VERDİ AYAKTA YOLCULUK ETTİ

Şemsettin Ceyhan Gölcük halk otobüsüne İzmit Otogar durağından binerek başladı. Yolculuğun ilk dakikalarında koltukta oturan Ceyhan, ilerleyen dakikalarda otobüse binen yolcuların fazlalaşması ve yaşlıların otobüse binmesi ile yerinden kalkarak yaşlı vatandaşlara yer verdi. Yaklaşık yarım saatlik yol boyunca otobüs içindeki vatandaşlarla sohbet eden Ceyhan, vatandaşın dertlerini dinledi. Genelde siyasiyi kahve ziyaretlerinde , Pazar ziyaretlerinde görmeye alışık vatandaş , bir il başkanını otobüste görünce şaşkınlıklarını gizleyemedikleri görüldü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER