Kategoriler

Meydan

KARTEPE’DE SİVRİSİNEKLE MÜCADELE YAPILIYOR

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaz ayları öncesi haşere ile mücadele konusunda karasinek, sivrisinek ve ahır ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler iş programı dahilinde ilçede ilaçlama çalışması yapıyor.

 Kartepe Belediyesi, yaz ayları ile vatandaşların en çok şikayette bulunduğu sivrisinekle mücadele konusundaki çalışmalarına hız verdi. Sivrisinek üremesinde yaşanan doğal artış önlemek adına “Birlikten kuvvet doğar” sözünden hareketle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde bulunan Kartepe Belediyesi, ilaçlama çalışmalarını da başlattı.

 

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sivrisinek popülasyonunun artmaması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kartepe’deki yeşil alanlarda ilaçlama çalışması yaptı. Belediye ekipleri özellikle su göletleri çevresi ve bahçelerde sulama amaçlı biriktirilen açık su kaplarında üremelere karşı vatandaşı bilgilendirirken gelen şikayetler doğrultusunda ilaçlama ekiplerini de yönlendiriyor.

 

Kartepeli’lerin daha sağlıklı ortamlarda yaşamasına imkan sağlamak adına sivrisinek, karasinek ve ahır ilaçlama çalışmalarının yaz boyu süreceğini ifade eden Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, “Kartepeli’lere daha iyi ve sağlıklı yaşam koşulu sağlamak için çalışan Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in talimatları doğrultusunda bizlerde üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde gereken çalışmaları sergilemekteyiz. Sivirisinekle mücadele konusunda iyi sonuçlar alabilmek için halkımızdan da açıkta su bırakmamalarını istiyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu