Kategoriler

Meydan

Uzuntarla'da kaza, 12 YARALI!

D-100 karayolu üzerinde bir servis minibüsü ile otomobilin çarpıştı. Kazada 12 kişi yaralandı.

Fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsü bir otomobil ile çarpıştı kazada 12 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre Adapazarı'ndan İzmit istikametine gitmekte olan fabrika işçilerini taşıyan Hayati Çapa yönetimindeki 54 EU 926 plakalı servis minibüsü, Kartepe Uzuntarla`da mevkiinde Adapazarı yönüne giden Abdullah Alemdar'ın kullandığı 34 ZN 0677 plakalı otomobille çarpıştı.

 
Meydana gelen kazada otomobil sürçüşü sürücü Alemdar ve otomobildeki Hanife Bakır, Beyza Bayram ile minibüs sürücüsü Hayati Çapa ve yolculardan Özkan Kaçmaz (37), Samet Sancaklı (30) Ramazan Cumhur Güngör (31) Gökhan Efe (26) Murat Yılmaz (26) Nadir Sevim (28) Hüseyin Kahraman (24) ve Mehmet Kocabey (22) yaralandı.
 
Yaralılar Kocaeli Devlet Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Abdullah Alemdar, Hanife Bakır ile Beyza Bayram'ın ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Adapazarı istikametinde bir süre aksayan trafik, kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasıyla normale döndü. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 102 Gündür Kayıp
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Personele İşaret Dili Eğitimi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İzmit Tren Garı Asansöründe Durmak Yok
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
İkinci Geleneksel Yüzyılın Gençliği Satranç Turnuvası Başladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Bu Etkinlikte Eğlence Ve Eğitim Bir Arada
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Tuncay Batı’dan Bahçeli’ye Kocaeli Raporu: “Liderimizin Kocaeli’ye Selamları Var”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İbrahimoğlu: “Birlikte Üretmeye Ve Kentimize Katkı Sunmaya Hazırız”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Erkan Vural'dan Pazar Fiyatlarına Sert Tepki: “Çarşı Pazar Yanıyor!”
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Küçük Kızlar Futsal Şampiyonu Körfez Petkim OO
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kandıra Belediyesi'nden Kaçak Yapılarla Mücadelede Kararlı Adım