Kategoriler

Meydan

TAŞKÖPRÜ DERNEKLERİ GÜÇ BİRLİĞİ YAPTI.

Kocaeli’nde faaliyet gösteren Taşköprülüler Dernekleri bir araya gelerek, yaptıkları toplantıda, ‘’Taşköprü Dernekleri Ortak Çalışma Kurulu Yönetmeliği’’ imzaladılar. Toplantıya, Körfez’de, Derince ve diğer ilçelerde faaliyet gösteren dernek yönetici ve temsilcileri katıldı.

 Her seçim döneminde adeta ziyaretçi akınına uğrayan, ancak verilen sözlerin vaatte kaldığı Taşköprü halkı, daha çok söz sahibi olmak amacıyla güç birliği yaparak, toplandılar. Yapılan toplantıda, birlik ve beraberliği içeren yönetmelik imzalandı. Derneklerin ortak olarak çalışmasını ön gören yönetmeliğe göre, kurul üyelerinin ve kurulun çalışma prensipleri belirlenirken, derneklerin ortak projelerde yer alarak güç birliği oluşturması kabul edildi. Yine yönetmeliğe göre, Derneklerin ileriye dönük proje planları, bölge’nin sorunları ve çözümü, Taşköprülüler arasında ekonomik, sosyal, kültürel dayanışmanın arttırılması, Taşköprü folklorunun sanatsal ve tarihsel dokusunun, doğal ve kültürel değerlerinin korunması, marka değerini arttırıcı ortak çalışmalar yapılması kabul edildi.

Derince Taşköprülüler Derneği’nin ev sahipliğinde yapılan toplantıya Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr.Metin Şentürk, meclis üyesi İbrahim Yıldız, Taşköprü Güreş Ağası Sezgin Sert, Taşköprü Dernek Başkanları ve yönetimleri, köy muhtarları ve çok sayıda misafir katıldı. Toplantı sonrası yemek ikramı yapıldı ve  bölgesel lezzet Zerde yenildi.



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu