Kategoriler

Meydan

Körfez’de Dolu Dizgin Programlar

Körfez’i geleceğe emin adımlarla taşıyan Körfez Belediyesi, Mayıs ayında hem dev proje açılışları hem de çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek.

 1-      Kapalı Yüzme Havuzu

23 araçlık otopark, bay- bayan hamam, sauna, masaj odaları, dinlenme odaları, şok duşları, soyunma odaları ve duş kabinleriyle tam anlamıyla modern bir yapı olacak olan Körfez Olimpik Yüzme Havuzunda çalışmalar son aşamaya geldi. Çamlıtepe Mahallesinde yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır hale gelen tesisin açılışı 20 Mayıs 2015 Çarşamba Günü Saat. 18.00 olarak belirlendi.

2-      Kapalı Pazar

Yeniyalı Mahallesinde Necmettin Erbakan isminin verildiği Kapalı Pazar Kompleksi, 27 Mayıs 2015 Çarşamba Günü hizmete açılıyor.Kompleksin üst katı Düğün Salonu olarak tahsis edilerek 3000 kişilik kapasitesiyle Kocaeli'nin en büyük düğün salonu olma özelliğine sahip olan şık yapıda, pazar kurulmadığı günlerde otopark olarak kullanılarak bölgenin otopark ihtiyacını da karşılayacak.

3-      Gençlik Şöleni

Aynı tarihte Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi işbirliğiyle 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü ve Gençlik Şöleni yapılacak. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde Saat. 19.00’da gerçekleştirilecek olan yürüyüş sonrası Tütünçiftlik Sahilinde Körfeli gençler Gençlik Şöleninde buluşacak.

4-      Necip Fazıl Kısakürek Anma Programı

Türkiye’nin 20. asırda yetiştirdiği en önemli fikir ve aksiyon insanlarından biri olan Necip Fazıl Kısakürek, 27 Mayıs 2015 Çarşamba Günü Saat. 19.30’da Tütünçiftlik Kültür Merkezinde çeşitli etkinliklerle anılacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu