Kategoriler

Meydan

KARTEPE BELEDİYESİ VE KOÜ ÇALIŞTAY HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde Haziran ayında yapılması planlanan “Yerel Yönetimler ve Üniversite Çalıştayı” ile ilgili hazırlıklar aralıksız sürüyor.

 Kartepe ilçesinde farkındalığın oluşturulması, mevcut olanaklarının en verimli şekilde değerlendirilmesi amacıyla Belediye başkanı Hüseyin Üzülmez, kurumlarla koordineli çalışmalar içinde bulunuyor. Kocaeli Üniversitesi ile de işbirliği içinde olan Kartepe Belediyesi akademisyenler desteği ile ilçeyi kalkındıracak yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

 

Bu kapsamda Kartepe Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde Haziran ayında gerçekleştirilecek olan “Yerel Yönetimler ve Üniversite Çalıştayı” ile ilgili hazırlıklar çerçevesinde komisyon çalışmaları sürüyor. Yerel Yönetimler ve Üniversite Çalıştayı Hazırlık Komisyonu KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük başkanlığında ilçede bulunan yüksekokul müdürleri ile toplandı.

 

Belediye adına Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in Danışmanı olan KOÜ Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı’nın yanı sıra Arslanbey MYO Müdürü Prof. Dr. Sibel Zor, Kartepe Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Sami Karacan, Kartepe Atçılık MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdener Balıkçı’nın katılımıyla gerçekleşen değerlendirme toplantısında çalıştayın detayları belirlendi.

 

Sağlık, eğitim gibi birçok alanda ortak projelere imza atılması için çalışma içinde bulunduklarını hatırlatan Atalı, “Belediye başkanımız akademisyenlerle gerçekleştirmeyi planladığı projelerle bölgede Kartepe’nin önemli bir kimlik kazandırmayı hedefliyor” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı