Kategoriler

Meydan

Mehmet Akif Yılmaz'dan Milli İttifak'a Çağrı

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz katıldığı bir televizyon programında Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin oluşturduğu Milli İttifak'ın seçmenine çağrıda bulundu

 Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli TV ekranlarında yayınlanan Günün Manşeti programına konuk olarak Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin birleşerek oluşturduğu Milli İttifak seçmenine çağrıda bulundu. Yılmaz; "Öncelikle Saadet partili kardeşlerime seslenmek istiyorum. Ben Milli Görüş hareketinin içerisinde yoğrulmuş bir kardeşinizim. Rahmetli Erbakan hocamız bu ülke için neyi arzulamışsa o hedefleri Allah'a hamdolsun bu geldiğimiz noktada Ak Partimiz büyük oranda gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam ediyor. İmam Hatiplerin önünün kapatıldığı, Kuran öğretimin yasak edildiği günlerden bu günlere geldik. Dünya'da ve İslam Coğrafyasında itibarımız yükseldi. Etrafımız ateş çemberi bölgede güçlü bir Türkiye'nin varlığı geleceğimiz için hayati önem taşıyor. Gelin yüzde 50'lere dayanmış, ümmetin umudu haline gelmiş bu hizmet hareketine destek verin. Ülkemizi tekrar eski karanlık günlere döndürmek isteyenlerin oyunlarına gelerek vebalini kaldıramayacağınız adımlar atmayın." dedi.

 

RAHMETLİ YAZICIOĞLU BU MİLLETİN GÜCÜNE İNANLARDANDI

Mehmet Akif Yılmaz Büyük Birlik Partililere de seslenerek; "Aynı hissiyatı ve düşüncelerimi Büyük Birlik Partili kardeşlerimle de paylaşıyorum Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu da bu milletin önünü açmak için uğraşan bu milletin gücüne inanan örnek bir siyasi liderdi. Bu uğurda mücadele ederken şehit oldu. Şimdi bu milletin gücüne inananların birlik zamanı inşallah Ak Partimizde oylarımızı birleştirelim onlara çağrım budur." dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu