Kategoriler

Meydan

70 ADET HAP İÇEREK KENDİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Gölcük İlçesi Yenimahalle’de oturan ve psikolojik sorunları olan kadın kinci kez denediği intihar girişiminde bulundu. Üstelik 5 değil 10 değil tam 70 adet hap içerek yaşamına son verdi.

 Gölcük Yenimahalle Kazım Karabekir Caddesi adresinde ikamet eden kaynakçı Saffet Odabaş’ın eşi Raziye Odabaş (49) evde bulunan haplardan 70 adet içerek intihar etmek istedi. Gece saatlerinde annelerinin fenalaştığını gören çocukları hemen annelerini kendi imkanları ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada midesi yıkanan Odabaş yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Yaklaşık 4 saat boyunca yaşam mücadelesi veren Odabaş, yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Odabaş’ın ailesi ise hastanede kendileri ile ilgilenmediklerini belirterek doktorlardan şikayetçi olacaklarını söyledi.

İntihar ederek yaşamına son veren Raziye Odabaş’ın psikolojik sorunları olduğu ve yaklaşık 4 ay önce de yine ilaç içerek intihar etmek istediği öğrenildi. Yine yakınları tarafından fark edilen Raziye Odabaş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Yalova’da bulunan özel bir hastaneye sevk edilmişti. Burada yapılan müdahaleler sonucu Raziye Odabaş son anda kurtarılmıştı. İkinci kez intihar denemesinde yaşamını yitiren Raziye Odabaş’ın cenazesi bugün (Perşembe) Erbaş Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Şehitlik Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Tebrik Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Vali Yardımcıları Bu Hafta 30 Haneyle Hemhal Oldular
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Efe Hakkında Disiplin Soruşturması Başlatıldı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Düzenledi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Oldu
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılar, Bu Kez Söğüt’e Gitti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Temizlik Seferberliği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ‘’DAHA GÜZEL BİR KOCAELİ İÇİN YENİDEN YOLA ÇIKTIK’’
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılardan Muhtar Ziyaretleri