Kategoriler

Meydan

AVM'NİN TERASINDA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Körfez AVM Center'ın terasına çıkan 22 yaşındaki genç Oktay Yetkin intihara kalkıştı

Körfez’de, evine icra geldiği için bunalıma girdiğini söyleyen 22 yaşındaki bir genç, Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi2nde yer alan Körfez AVM Center’in terasına tırmanarak intihar edeceğini söyledi. Genci, AVM Center’in Yöneticisi Aynur Vergili iş ve para vaat ederek intihardan vaz geçirdi.

Alınan bilgilere göre olay saat 16.30 sıralarında meydana geldi. AVM’ye gelen ve adının Oktay Yetgin olduğu öğrenilen 22 yaşındaki genç, terasın duvarına tırmandı ve şaşkın bakışlar altında kendini atacağını söyledi. Hemen olay yerine polis sevk edilirken, AVM Yöneticisi Aynur Vergili, genç adamın yanına yaklaşmayı başardı ve intihar girişimi nedenini sordu. Parasal nedenlerle buna karar verdiğini ve bunaldığını söyleyen Oktay Yetgin, Pendik’te oturduğunu evine 380 lira nedeniyle icra gelince de bunalıma düştüğünü söyledi.

Oktay Yetgin’e 500 lira para verip, Seydanlar İnşaat’ta da iş teklif eden Aynur Vergili’nin konuşmasının ardından polis devreye girdi ve yapılan ikna görüşmelerinin ardından duvardan inmesi sağlandı. Oktay Yetgin, evli ve bir çocuk babası olduğunu, ilaç kullandığını, bir ayağının da sakat olduğunu söyleyerek, ‘’İcra yazısı gelince bunaldım. Evde eşim ve çocuğum aç. Yardım bulmak amacıyla yola çıktım, Gebze’ye de uğradım her çaldığım kapı yüzüme kapandı. En sonunda burayı gözüme kestirdim ve canıma kıymak niyetiyle tırmandım’’ dedi.




Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
156 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi