Kategoriler

Meydan

DOĞAN, ÜLKEYİ GERİ GÖTÜRMEK İSTEYENLERE İZİN VERMEYİN

DOĞAN, ÜLKEYİ GERİ GÖTÜRMEK İSTEYENLERE İZİN VERMEYİN

 İzmit Belediyesi’nin dünyada benzeri bulunmayan toplu bisiklet dağıtımları devam ediyor. Bu seneyle birlikte yaklaşık 20 bin öğrenciye bisiklet hediye eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Evliya Çelebi Kız İmam Hatip Orta Okulu ile 28 Haziran Orta Okulu öğrencilerine bisikletlerini de teslim etti. Anıtpark’ta düzenlenen bisiklet dağıtım töreninde 284 öğrenci bisikletlerini Başkan Doğan’ın elinden almanın sevincini yaşadılar.

 

ÇOCUKLARIMIZ DAHA ÇOK MUTLU OLSUN

 

 Başkan Doğan bisiklet dağıtımında yaptığı konuşmada” bütün çabamız çocuklarımızın bizlerden daha iyi şartlarda yetişmeleri içindir. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarına kadar hepimiz bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk bizler için en büyük ödül oluyor” dedi.

 

 

BORÇ ALAN DEĞİL BORÇ VEREN TÜRKİYE

 

Doğan, Türkiye’nin her geçen gün daha da güçlenip büyüdüğünü ifade ederek” bu gün Allah şükür sözü dinlenen bir ülkeyiz. Eskiden İMF’den üç kuruş borç alabilmek için dilenirken bu gün ise İMF bizden borç almak zorunda kalıyor. Eskiden 70-80 kişilik sınıflarda çok zor şartlarda öğrenim gören öğrencilerimiz 20-30 kişilik sınıflarda, bilgisayarlı, akıllı tahtalı, tabletli olarak ders görüyorlar. Okullarımız son derece modern ortamlarda. Hastanelerimizde artık muayene, ilaç kuyrukları tarih oldu.  Çocuklarımızın her türlü aşısını devletimiz ücretsiz yapıyor. Artık basit bir tansiyon aleti için aylarca SSK’nın kapısını aşındırmak zorunda değiliz.

 

BAŞINDAKİ  KURUMU BATIRDI, ÜLKEYİ DE BATIRMAK İSTİYOR

 

Çocuğuna  basit bir aşıyı yaptıramayan,  tansiyon aletini hastanesine göndermeyen  bir kurumun yıllarca başında olan zat bu gün kalkmış ülkeyi  idare edeceğini söylüyor. İMF kapılarında ülkemizi süründürenler  meydanlarda bol  kepçeden atıp tutuyorlar. Nasıl olsa iktidara gelemeyeceklerini kendileri de çok iyi bildiği için boş vaatlerle  vatandaşı kandıracaklarını sanıyorlar. Ama bizim milletimiz geçmişi de  bu günü de geleceği de çok iyi görüp analiz edebiliyor. Vatandaşımız, yıllarca başında olduğu kurumu batıranlara ülkeyi teslim etmez. Ülkemizdeki istikrarın devam etmesinden yana olalım. Havaalanlarının, hızlı trenlerin, otoyolların, Marmarayların, boğaz köprülerinin, tanklarımızın, uçaklarımızın kendi imkanlarımızla yapıldığı, kimseye el avuç açmak zorunda olmayan bir Türkiye’nin devam için 7 Haziran’da milletimize çok önemli bir görev daha düşüyor. Halkımızın istikrardan yana olacağını, boş hayaller peşinde olanlara prim vermeyeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu