Kategoriler

Meydan

ERDOĞAN YARIN BİR MÜJDE DUYABİLİRSİNİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman'da Nissibi Köprüsü açılış töreninde 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği genel seçiminin önemine vurgu yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hedef alındığına dikkat çeken Erdoğan Diyanet İşleri Başkanı ile ilgili bir müjdeyi yarın açıklayacağını söyledi.

 Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:
''Diyorlar ki Diyanet İşleri'ni kapatacağız. Din derslerini kaldıracağız. Kaynak mı? Diyanet İşleri Başkanının altındaki Mercedes. Halbuki altlarında spor arabalardan geçilmiyor. Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde Diyanet İşleri Başkanımız ile ilgili olacak. Diyanet İşleri makamına bu denli saldırmayı hedef göstermeyi kendisine yol gösteren bir siyasi anlayışa ne Kürt, ne Arap, Türk, Laz, Boşnak hiçbiri pirim vermeyecek. Şimdi HDP bizim Kabe'miz Taksim'dir diyor. Bizim tek Kabemiz var. Benim Kürt, Laz, Türk, Zaza kardeşlerim 7 Haziran'da gerekli dersleri bunlara vereceğiz. Benim Cumhurbaşkanı olarak canım yanıyor.

- Bizimle ilgili olarak geçmişte beraber yürüdüğümüz birileri kalkmış terör örgütünün arkasında olduğu bir partiden aday olmuş. Şahsımla ilgili sultan ve diktatör diyor. Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı dönemimizde ne yaptığımız belli. Biz size efendi değil hizmetkar olmaya geliyoruz dedim. Eninde sonunda ölmeyecek miyiz? Bizi iki metre yere gömmiyecekler mi? Ne olursan ol er kişi niyetinde diyecekler. İnan en yakının bile bir daha kolay kolay uğramaz. Eğer bu dünyada bu kubbede hoş bir seda bırakmışsan ne mutlu sana. Bizim de derdimiz bu.

- Şu 19 gün durmak yok kapı kapı dolaşacağız bildiklerinizi inandıklarını anlatacaksınız. Din derslerini kaldıracağız diyor 'imansız olan bir milletin batması haktır, sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır' şimdi Rabiayı biliyorsunuz değil mi? Tek millet, tek bayrak, tek vatan vatanımız üzerinde asla operasyon yaptırmayız karşılarında bizleri silahlı kuvvetlerimizi emniyet güçlerimizi bulurlar. Dört tek devlet çıkmış bir paralel devlet MGK'da kararını aldık gereği neyse yapılacaktır yıllarca aldattılar.

kaynak: takvim
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
326 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor