Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ LOJİSTİKÇİLER DERNEĞİ’NE DESTEK YAĞIYOR

Kuruluş aşamasını tamamladıktan sonra tanıtım ve ziyaret faaliyetlerine başlayan Körfez Lojistikçiler Derneği’ne destek yağıyor.

 Körfez Lojistikçiler dernek Başkanı Veli Yıldız ve Yönetim Kurulu, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’ü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verip, derneği tanıtarak karşılıklı bilgi alış, verişi yaptılar.

Ziyaret sırasında derneğin kuruluşunu memnunlukla karşıladıklarını söyleyen Yahya Öztürk, ilçede şoför esnafının sorunları olduğunu ve limanların tam çalışmaya başlaması ile ilçede de kamyon ve trafik sorununun kaçınılmaz olduğunu belirterek, ‘’Bu aşamada çalışma sistemini kuracak ve şoförleri yönlendirip, araç trafiğine yön verecek bir güce ihtiyaç var. Arkadaşlarımız da bu konularda bilgi ve birikime sahipler. Gereken hizmetin en iyi şekilde verileceğinden eminiz’’ dedi.


Dernek Başkanı Veli Yıldız’da, bu yılın sonuna kadar yaşanması beklenen yoğun trafik akışı ve kaosun meydana gelmemesi için faaliyete geçtiklerini belirterek, ‘’Bizim amacımız da tek ve yetkili elden yükleme, boşaltmayı dernek olarak üstlenip, yönlendirmeyi yapmak. Burada, hem üyelerimiz, hem de iş verenler kazançlı çıkacak.

Sorumluluğu derneğimiz üstlenecek, taşıma ve boşaltma fiyatları uygun olacak ve işverenler başları ağrımadan nakliye hizmeti yürütülecektir. Üyelerimiz de hiçbir zaman yük aramayacak, sabit işini ve çalışmasını bilecek, kazanacaktır’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu