Kategoriler

Meydan

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN BARAN SEVİNDİRDİ

İlköğretimden üniversiteye kadar eğitimin her kademesine destek veren Körfez Belediyesi, kentte başarılı olan ortaokul öğrencilerine bisiklet dağıtım töreni gerçekleştirdi.

 Başarılı 100 Öğrenci Ödüllendirildi

Eğitimde başarıyı teşvik etmek için hazırlanan bisiklet dağıtım törenine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Öğretmenler ve Veliler katıldı. Eğitimde attığı dev adımlarla Kocaeli’de ve Körfez’de ilkleri başaran Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de gene bir ilki gerçekleştirerek başarılı olan 100 öğrenciye bisiklet dağıttı.

Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşen törende çocuklarla bir araya gelen Başkan Baran, eğitim başarısının artması için öğrencileri farklı şekillerde ödüllendirdiklerini belirtti.

Başkan Baran, “Çalışkanlığınızdan Ötürü Hepinizi Kutluyorum”

Eğitime yapılan teşvik çalışmaları kapsamında dağıtılan bisikletin birçok olumlu alışkanlığı da beraberinde getireceğini ifade eden Başkan Baran, “Öncelikle hepinizi çalışkanlığınızdan ötürü kutluyorum. Sizlere verilen bu bisikletleri en iyi şekilde kullanıp spor yapmanızdır. Bisiklet, sağlığımız için faydalıdır. Bisiklet, bütçemiz ve dünyamız için faydalıdır. Ben her zaman söylüyorum, bisiklet en çevreci ulaşım aracıdır. Biz de bisikletin yaygınlaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü çevre ve doğal yaşam kenti Körfez’e yapılabilecek katkıların en güzeli budur” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yaptığı konuşmanın ardından bisiklet dağıtım törenine geçildi. Çocukların heyecanlarını birlikte paylaşan Başkan Baran, ismi okunan öğrencileri tek tek tebrik ederek bisikletlerini takdim etti.Öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunurken Başkan Baran, öğrencilerin ve velilerin isteklerini kırmayarak minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.







Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu