Kategoriler

Meydan

BÜYÜKŞEHİR’İN EĞİTİMCİLERİNE İLETİŞİM SEMİNERİ

Daire başkanlıklarındaki eğitimcilere yönelik 40 saat sürecek eğitim programı kapsamında iletişim becerileri semineri düzenlendi

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı daire başkanlıklarında görevli eğitimcilere İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen program çerçevesinde Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mevlüt Taştan tarafından iletişim becerileri konulu seminer verildi.

 

40 SAATLİK EĞİTİM PROGRAMI

Zabıta, İtfaiye, Sağlık ve Sosyal Hizmetler, Toplu Taşıma ve Ulaşım Dairesi başkanlıklarında görev yapan eğitimcilere verilecek 40 saatlik iletişim semineri kapsamında; yetişkin özellikleri ve yetişkinler eğitimi, kurum içerisinde etkili iletişim kurma, eğitim programı ve öğretim, etkili öğretim yöntem ve teknikleri, sunu teknikleri ve materyal geliştirme, değerlendirme yöntem ve teknikleri konuları anlatılacak.

 

İLETİŞİM BECERİLERİ EĞİTİMİ

40 saatlik program sonunda eğitimcilerin, planlanan eğitimleri uygulamalı olarak yürütme, süreci kurumun hedefleri doğrultusunda raporlayabilme becerilerine sahip olma gibi konularda kazanım sağlaması hedefleniyor. İletişim becerileri konusunda KOÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Mevlüt Taştan’dan iletişim hedeflerinin belirlenmesi, dinlemek, vücut dili, iletişimdeki paradigmalar, ses ve beden dilinin kullanılması konularında bilgi alan eğitimcilerin programı haziran ayına kadar sürecek.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
140 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi