Kategoriler

Meydan

GENÇ MUHASEBECİLER ŞAMPİYON OLDU

Nisan ayında başlayan Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) “Lütfü Kaya Taner” Futbol Turnuvası geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

 Turnuvada şampiyonluğa Kanarya takımını yenen Genç Muhasebeciler ulaşırken, KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen de meslek mensuplarını final karşılaşmasında yalnız bırakmadı.

ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR
KSMMMO “Lütfü Kaya Taner” Futbol Turnuvası’nın galibi Genç Muhasebeciler takımı oldu. Final müsabakasında rakibi Kanarya takımını sahada 7-3 gibi net bir skorla mağlup eden Genç Muhasebeciler, mücadelenin ardından sahanın ortasında şampiyonluğu doyasıya kutladı.
MERHUM TANER’İ ANDI
Or-Ar çim halı saha tesislerinde gerçekleştirilen turnuvanın final karşılaşmasının ardından konuşan başkan Gökmen, “meslek mensuplarımız fair-play çerçevesinde müsabakalar gerçekleştirdiler. Geçtiğimiz aylar içerisinde kaybettiğimiz, meslek mensubumuz merhum Taner’in ismini turnuvaya vermiştik. Kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Ayrıca başta şampiyon olan takımımız olmak üzere, tüm takımlarımızı katılımlarından dolayı kutluyor, başarılar diliyorum” diyerek sözlerine başladı.
İSTİKRAR MESAJI VERDİ
Sözlerine devam eden Gökmen, “oda olarak sosyal aktivitelerle meslektaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. Sportif organizasyonlarda sosyal çalışmalarda önemli bir yer tutuyor. KSMMMO kurumsal yapısı ile bundan sonrada meslek mensuplarımız için en iyisini icra etmek adına çalışmalarını istikrarlı bir şekilde sürecek” diyerek sözlerini tamamladı.





Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu