Kategoriler

Meydan

TÜPRAŞ 50. YIL’DA PİLAV GÜNÜ

TÜPRAŞ 50. YIL’DA PİLAV GÜNÜ

 Körfez Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi’nin geleneksel pilav günü  yapıldı. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikte hem eski sınıf arkadaşları bir araya geldi hem de okulun eski öğretmenleri öğrencilerini bir kez daha gördü.

Körfez’in en eski okullarından biri olan Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi’nin 8. geleneksel pilav günü okulun bahçesinde gerçekleştirildi. Tüpraş 50. Yıl Lisesi Mezunlar Derneği (TEMED) tarafından organize edilen etkinliğe yine bu okuldan mezun olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da katıldı. Baran7ın yanı sıra İlçe milli eğitim müdürü İbrahim Okutan, okul mezunlarından Körfez Belediye Meclis Üyesi Şener Sögüt, okulun eski öğretmenlerinden Körfez Belediye Meclis üyesi Nilgün Solakoğlu, okul müdürü Veysel Okudan, çok sayıda mezun ve emekli öğretmen katıldı. Müzik dinletisi ve katılım belgesi takdiminin yapıldığı etkinlikte, mezunlar okulu ve eski sınıflarını gezme fırsatı da buldular.

Etkinliğin açılış konuşmasını TEMED Başkanı Ahmet Peker yaptı. Peker, “ 8’inci kez pilav günü vesilesiyle bir araya geliyoruz.  Sıra arkadaşlarımızı yıllar sonra mezun olduğumuz bu okulun bahçesinde görmek bana gurur veriyor. Bu oluşumun sağlanmasında bize katkısı olan öğretmenlerimize ve yönletici arkadaşlarımıza bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum” dedi. Pilav gününde konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, okul müdürü Veysel Okutan’da bu projeyi hayata geçirenlere teşekkür etti.









 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK