Kategoriler

Meydan

GEBZE’DE RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR

Gebzeliler 11 ayın sultanı Ramazan’da, Gebze Belediyesi tarafından mahallelerde kurulacak olan iftar sofralarında oruçlarını açacak. Ramazan ayı boyunca kent meydanında kültür sanat etkinlikleri düzenlenecek

 11 AYIN SULTANI RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR

11 ayın sultanı Ramazan, Gebze’de de dolu dolu yaşanacak. Gebze Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinliklerle bereket ve paylaşma ayı olan Ramazan, Gebze’de tüm güzellikleriyle yaşanacak. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla bu yılda geleneksel olarak Ramazan ayında mahalle iftarları ve kent meydanında bir dizi etkinlik düzenlenecek. Mahallelerde kurulacak iftar sofralarında Halim İbrahim bereketini komşularıyla ve aileleriyle paylaşacak olan Gebzeliler, kent meydanında düzenlenecek sohbet ve dinleti etkinliklerine katılacak.

İLK İFTAR ARAPÇEŞMEDE

İlk iftar yemeğinin 18 Haziran Perşembe günü Arapçeşme Mahallesi Yunus Emre Orta Okulu’nda verileceği Ramazan ayında ayrıca, teravih namazı sonrasında başlayacak olan Ramazan etkinlikleri kapsamında 20 Haziran Ömer Döngeloğlu 21.00, 21 Haziran Eşref Ziya Terzi 23.45, 26 Haziran Senai Demirci 21.30, 27 Haziran Ömer Karaoğlu 23.45, 28 Haziran Sedat Uçan 23.45, 3 Temmuz Engin Noyan 21.30, 4 Temmuz Mustafa Cihat 23.45, 10 Temmuz Lokman Yıldız 21.30, 11 Temmuz Grup Enç 23.45 Gebzelilerle kent meydanında buluşacak.  

MEYDANDA ÇAYHANE SOHBETLERİ

Çoban Mustafa Paşa Camii Külliyesi’nde de her akşam iftarda yemek ikramında bulunulacağı Ramazan ayında ayrıca, Gebze Kent Meydanı’nda kurulacak çayhane Gebzelilere hizmet verecek. Gebzelilerin buluşma meydanı Gebze Kent Meydanı’nda da ‘Çay Bahane Sohbet Şahane’ sloganıyla kurulacak olan çayhanede fasıl eşliğinde çaylarını yudumlayacak olan Gebzeliler; ay boyunca düzenlenecek olan konser ve şiir dinletileriyle Ramazanın tüm güzelliklerini bir arada meydanda yaşayacak, paylaşmış olacak.

 



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor