Kategoriler

Meydan

ÜZÜLMEZ, HEMŞEHRİLERİNİ HASTA YATAĞINDA ZİYARET ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, tedavilerini hastanede sürdüren hemşerilerini hasta yataklarında ziyaret ederek moral verdi.

 Göreve geldiği günden beri halkın iyi ve kötü gününde yanında olmaya çalışan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Kartepelilerin sağlık durumları ile yakından ilgilendi.

 

Başkan Üzülmez ilk olarak eski Suadiye Belediye Başkanlarından Hüseyin Top’u hasta yatağında ziyaret etti. Eski başkan Top’a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Üzülmez, “Tecrübeniz ve fikirleriniz yol haritamızın belirlenmesinde bizlere ışık olmaktadır. Sizin gibi değerli kanaat önderlerimizi yanımızda görmek isteriz. Bir an evvel eski sağlığınıza dönerek evinize ve ailenize kavuşmanızı yüce mevlamdan niyaz ederim” dedi. Başkanın ziyaretinden memnun olduğunu belirten Top da, “İyi niyet dilekleriniz için teşekkür ederim. Genç ve dinamik kardeşlerimizin başarıları bizlerin en büyük moral kaynağıdır. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

 

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ki hasta ziyaretlerini Melek Seymanbaşı ve Fatma Karabaş ile sürdüren Başkan Üzülmez, hemşehrilerinin durumu ile ilgili hasta yakınlarından da bilgi aldı. Hasta yatağında yatan Kartepelilere acil şifalar dileyen Başkan Üzülmez, ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak adına üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını da belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu