Kategoriler

Meydan

FUAR MERKEZİ, SPORCU MERKEZİ OLDU

Bir çok ulusal ve uluslar arası fuara ev sahipliği yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi, şu sıralar ücretsiz spor okullarındaki minik sporculara hizmet veriyor.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporu tabana yaymak amacıyla 12 ilçede ücretsiz olarak hayata geçirdiği Spor Okulları, yaz döneminde faaliyetlerine devam ediyor. Spor Okulları’nın yaz sezonu için kayıt dönemi ise tüm hızıyla devam ediyor. Bu dönemde Spor Okulları’ndan yararlanmak isteyen öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden başvuru formlarına ulaşabiliyor. Sitede ayrıca, gerekli sağlık raporlarının formları da yer alıyor.

 

 

Voleybol ve Basketbol Çalışmaları Yapılıyor

Öte yandan 31 Mayıs’da gerçekleştirilen muhteşem organizasyonla 6 bin spor okulu öğrencisi aldıkları spor eğitimini uluslararası fuar merkezinde öğrenciler, Spor Okulları Ligi ve Şenliği organizasyonunda gözler önüne serdi. Programla birlikte Fuar merkezinde hazırlanan sahalar yaz dönemince çocukların spor yapabilme imkanı da tanımış oldu. Spor Okulları Voleybol ve Basketbol branşları çalışmalarını fuar merkezindeki sahalarda yapıyor. Hafta içi her gün Voleybol branşı saat 15:00 ile 18:30 saatleri arasında, Basketbol branşı ise 14:00 ile 19:00 saatleri arasında yürütüyor.Özel olarak hazırlanan çok sayıdaki spor sahalarında spor yapabilme imkanı bulan minik sporcular, eğitmenlerin uyarılarını da dikkatle dinliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu