Kategoriler

Meydan

KARAOSMANOĞLU: KALKINMA YERELDEN BAŞLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ardahan Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya’yı konuk etti.

 Ardahan’ın Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Gebze çalışma ofisinde ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Dilek Tan, Gebze Belediyesi Meclis üyesi Salih Işık ve Kars-Ardahan-Iğdır Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Baytöre’de ziyarete eşlik edenler isimler arasındaydı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ziyarette, “Kalkınma yerelden başlayacağını hepimiz biliyoruz. Kentimizde gerçekleştirilen ve başarılı olan Büyükşehir yasası ile ülkemizin yüzde 75’i şuanda yönetiliyor. İnşallah her vatan toprağının kalkınacak olması bizleri de mutlu edecektir. Köylerimiz, ilçelerimiz ve şehirlerimiz geliştiği sürece Türkiye’de gelişecektir. Güzel vatanımızın kalkınması yerelden başlar” dedi.

 

“ZİYARETİNİZDEN DOLAYI MUTLU OLDUM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ardahan’ın Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getirirken, Büyükkaya’da Hanak’ta yapılan yerel hizmetler noktasında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. Tecrübe ve bilgi paylaşımının gerçekleştiği ziyaret sıcak ve samimi ortamda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, “Halkımızın hizmetler noktasında beklentilerini karşılamak sizlerin ve bizlerin en önemli görevleri arasındadır. Güçlü Belediyelerin oluşmasında ve yeterli teknik personelin istihdam edilmesi yerel yönetimlerin hizmetlerinde verimliliği artırmıştır. Büyükşehir yasasının çıkmasıyla birçok konu tek elden ve düzenli yapılması, şehirlerimizin gelişmesini pozitif yönde etkilemiştir” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi