Kategoriler

Meydan

DERİNCELİLER ‘MEYDAN’A SIĞMADI

Derince Belediyesi’nin organize ettiği ilçe iftarı yapılan yeni düzenlemelerle birlikte yenilenen Kent Meydanı’nda gerçekleşti. Yaklaşık dört bin kişinin katıldığı iftarda ilçe halkı hep birlikte oruçlarını açmanın huzurunu yaşadı

 Yaklaşık dört bin kişi katıldı

Ramazan ayı boyunca Kent Meydanı’nda kurulan Çayhane ile bu kutsal ayın coşkusunu ilçe halkına en güzel şekilde yansıtan Derince Belediyesi bu kez vatandaşları iftarda bir araya getirdi. Tüm ilçe halkının davetli olduğu ilçe iftarı Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşirken, yaklaşık dört bin kişinin katılım gösterdiği iftar programında ilçe sakinleri adeta meydana sığmadı. Derince halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti mensupları ve STK temsilcileri de iştirak etti.

 

“Birlik ve beraberlik zamanı”

Derince Belediyesi’nin düzenlediği Çayhane programlarıyla her akşam iftarın ardından Kent Meydanı’nda buluşan Derinceliler bu kez kurulan iftar sofralarında hep birlikte oruçlarını açtı. İftar öncesinde alana gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, iftar sofralarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Burada yaptığı sohbetlerde Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna önemle değinen Başkan Bulut, “Bizim el ele verdikten sonra başaramayacağımız hiçbir iş yok. Güzel hizmetlerimizin devamı için biz gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey halkımızın mutluluğu için” dedi.

 

“Derince’nin vizyonu değişti”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de vatandaşların Ramazan aylarını tekrar tebrik ederek ilçede yapılan çalışmalara vurgu yaptı. Derince’nin her geçen gün güzelleştiğini belirten Aygün “Özellikle Kent Meydanı’mızda yapılan son düzenlemelerin ardından burada ortaya çıkan tablo, Derince’mizin vizyonunu değiştirdi. Bu değişikliklere imza attığı için Başkan Bulut’u ve ekibini tebrik ediyorum. Bugün iftarımızı ilçemizin bu yenilenen meydanında yapmak çok şık oldu” dedi. İftara katılan vatandaşlar da özellikle Kent Meydanı’nda yapılan düzenlemeleri çok beğendiklerini belirterek, Başkan Bulut’a teşekkürlerini ilettiler.




Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor