Kategoriler

Meydan

KÖKEN: YETİMLERİN HEPSİ BENİM KARDEŞİMDİR

Kandıra Belediyei , Ramazan ayının 15. günü olan “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla “Kardeşlik iftarı” programı düzenledi. İftarda konuşan Başkan Köken, “Yetimlerin hepsi benim kardeşimdir” dedi.

 İHH İnsani Yardım Vakfı, insanlığın dikkatini dünyadaki yetimlere çekmek amacıyla ‘Dünya Yetimler Günü’ kutlanmasını teklif etmiş ve İslam İşbirliği Teşkilatı da vakfın bu teklifini kabul ederek her ramazan ayının 15. gününü “Dünya Yetimler Günü” olarak kabul etmişti. Bu yıl ikincisi düzenlenen Kardeşlik iftarına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken katıldı.

EMANETE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

Yetimler için düzenlenen iftar öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Ünal Köken, Ramazan ayının 15. Günü olan “Dünya Yetimler Günü” nedeni ile yetim ile bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Köken; “Peygamber Efendimiz (s.a.v) yetim büyüdü. Peygamberimizin yetim çocuklara apayrı bir şefkati vardı.  Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in güzel bir emaneti olarak her zaman yetimlerin yanında, sizlerle beraber olmayı yürekten arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

SORUNLARINIZI BİZE ULAŞTIRIN

Başkan Köken; “Bütün dünyada özellikle şiddetin ve savaşın sardığı ülkelerde nice çocuklarımız yetim kaldı. Yetimlerin maddi imkanlarının karşılanmasının yanı sıra, onların başını okşamak, onların yanlarında olduğumuzu belli etmek en önemli hususların başında geliyor. Yetimlerin hepsi benim kardeşlerimdir. Bizim kapımız sizlere her zaman açıktır. Sizlerden beklentimiz sorunlarınız için lütfen hiç çekinmeden her zaman bize başvurmanızdır” cümleleri ile konuşmasına son verdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
58 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu