Kategoriler

Meydan

KÖKEN: YETİMLERİN HEPSİ BENİM KARDEŞİMDİR

Kandıra Belediyei , Ramazan ayının 15. günü olan “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla “Kardeşlik iftarı” programı düzenledi. İftarda konuşan Başkan Köken, “Yetimlerin hepsi benim kardeşimdir” dedi.

 İHH İnsani Yardım Vakfı, insanlığın dikkatini dünyadaki yetimlere çekmek amacıyla ‘Dünya Yetimler Günü’ kutlanmasını teklif etmiş ve İslam İşbirliği Teşkilatı da vakfın bu teklifini kabul ederek her ramazan ayının 15. gününü “Dünya Yetimler Günü” olarak kabul etmişti. Bu yıl ikincisi düzenlenen Kardeşlik iftarına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken katıldı.

EMANETE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

Yetimler için düzenlenen iftar öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Ünal Köken, Ramazan ayının 15. Günü olan “Dünya Yetimler Günü” nedeni ile yetim ile bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Köken; “Peygamber Efendimiz (s.a.v) yetim büyüdü. Peygamberimizin yetim çocuklara apayrı bir şefkati vardı.  Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in güzel bir emaneti olarak her zaman yetimlerin yanında, sizlerle beraber olmayı yürekten arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

SORUNLARINIZI BİZE ULAŞTIRIN

Başkan Köken; “Bütün dünyada özellikle şiddetin ve savaşın sardığı ülkelerde nice çocuklarımız yetim kaldı. Yetimlerin maddi imkanlarının karşılanmasının yanı sıra, onların başını okşamak, onların yanlarında olduğumuzu belli etmek en önemli hususların başında geliyor. Yetimlerin hepsi benim kardeşlerimdir. Bizim kapımız sizlere her zaman açıktır. Sizlerden beklentimiz sorunlarınız için lütfen hiç çekinmeden her zaman bize başvurmanızdır” cümleleri ile konuşmasına son verdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çocuk ve Yetişkin Sağlığına Gölcük Belediyesi’nden Önemli Katkı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Marketler Mercek Altında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İstiklal Şairi Akif’e Tiyatro Sahnesinde Vefa
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, 3.600 Trabzon Hurması Fidanı Dağıtıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyesi Mesire Alanı Kışın da Ziyaretçilerin Gözdesi
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in Spora Yatırım Hamlesi Hız Kesmiyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kocaeli, Devletin Zirvesinde
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Körfez Futbolda Fırtına Gibi Esiyor
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Aşk Meydanı’nda Aşkın Musikisi ve Sema Buluştu
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Habibullah Tahtalı Yeniden Gençlik Kolları Başkanı