Kategoriler

Meydan

BAKAN IŞIK, KBB BAŞKANI KARAOSMANOĞLU VE BAŞKAN KÖKEN ‘DEN KANDIRALILARA MÜJDE

Eski Kandıra Lisesi müze ve kütüphane oluyor

 Turizm alanında sahilleri ile parlayan yıldız haline gelen Kandıra’da, müze ve kütüphane heyecanı yaşanıyor. Belediye Başkanı Ünal Köken’in sunduğu projeyi Bakan Fikri Işık ve Büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu onayladı. Köken,Kandıralı vatandaşlarımızın istediği ve anıların çok olduğu liseyi  restorasyon çalışmalarıyla  eski hali yaşatılarak ,yıkılmadan  içerisinde müze, sergi, kütüphane,  konferans salonu olacak  şekilde  Kandıra’ya kazandıracağız” dedi.

30 Mart seçimleri sonrası birçok projenin hayata geçtiği Kandıra’da, kent protokolu ilçede önceki gün incelemelerde bulundu. İlçede bitirilmiş ve yapımı devam eden projeleri Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yerinde inceledi. Ziyaret heyetini ilçedeki yapılan çalışmalar hakkında  Belediye Başkanı Ünal Köken bilgilendirdi.

EN KISA ZAMANDA SONA GELİNECEK

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın özellikle bilgi almak istediği proje hakkında Belediye Başkanı Ünal Köken, projenin içeriğini ve geldiği noktayı anlattı. Yatırım ve yeni projeler için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Köken, “Eski Kandıra Lisesi binası restorasyon yapılarak sosyal kültürel merkez haline getirilecek.Yapılması düşünülen müze, sergi alanları, kütüphane, konferans salonu,  Kandıraya kazandırılacak” şeklinde konuştu.

MÜZE, SERGİ, KÜTÜPHANE, KONFERANS SALONU

Köken; “Projelerimizde gençlerimize verdiğimiz önemi arttırarak devam ediyoruz.  Müze, sergi ve kütüphane çalışmalarımızla daha çok gencimizi sosyalleştirmeyi planlıyoruz. Gençler bizim geleceğimiz onlara sahip çıkmamız ve iyi yetişebilmeleri için elimizden geleni yapmalıyız. Gençlerimizin sanatsal yaratıcılığının arttırmasında önem taşıyan projemiz için hazırlıklarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
353 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor