Kategoriler

Meydan

SARAÇ: İLİM YAYMA CEMİYETİ, DAHA AKTİF OLACAK

İlim Yayma Cemiyeti Körfez ilçe Temsilciliği, Tütünçiftlik Kızılkaya Lezzet Dünyası’nda verilen iftar yemeği ile yenilenmiş kadrosunu tanıttı ve ilçenin önde gelen isimleri ile buluştu.

 Düzenlenen iftara, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AKP İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez Esnaf Odası başkanı Yahya Öztürk, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Galatasaraylılar Derneği Körfez Şube Başkanı Ahmet Önal ve oğlu Şahin Önal, CHP Meclis Üyesi Tayfun Balıkçı, SMMMO Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt, Çamlıtepe Mahalle Muhtarı Mehmet Işık, iş adamları Cengiz Çelik, Cemil Fidan, Salih Şirin, Engin Cömert, Abdullah Kapçak, Avukat Sinan Barış Kaya ve kalabalık sayıda ilçe esnafı ile cemiyet yönetimi ve gençler katıldı.

Davete katılan konukları, Cemiyet Körfez temsilcisi Muhammed Saraç, Yönetim Kurulu üyeleri Cumali Gündoğdu, İbrahim Durmuş, Azizi barış, Ergin yeten, Adem Koyun ve yine yönetimde görev alan gençler ile üyeler kapıda karşıladı. Konuklarla yakından ilgilenilen davette, iftar yemeğinin ardından dualar edildi.

Konuklara hoş geldiniz konuşması yapan Muhammed saraç, manevi hazzın ve lezzetin zirvede olduğu bir dönem yaşandığını, oruçların tutulup, ibadetlerin yapıldığını söyleyerek, ‘’Dünya coğrafyasına baktığımız zaman maalesef Müslüman gözyaşları dökülüyor. Bu olumsuzlukların üstesinden gelmek için sosyo-ekonomik yapı sağlamlaşmalı, ümmet şuuru oluşturulmalı, insanlar bilinçlendirilip, eğitilmelidir. İlim ve irfan sevdalısı bir gençlik oluşturmaya çalışıyoruz. Bu amaçla yaz okulları, kreş, yurtlar açtık ve devam edeceğiz. Tüm hizmetlerin bir arada olduğu bir Külliye yapma çabasındayız ve çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi.



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”