Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan Baran, personelin tek tek bayramını kutlayarak, herkesin ailesiyle beraber güzel bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

 Bayramlar, Manevi Duyguların Yaşandığı Yoğun Bir Gün

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ramazan Bayramı tatilinden önce Körfez Belediyesi ve kentin değişik noktalarındaki hizmet birimlerini tek tek gezerek personelle bayramlaştı.

Belediye Başkanı İsmail Baran’a belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti. Geleneklerin yaşatılmasının önemine değinen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, manevi duyguların yoğun yaşandığı bayramların, akrabaların, büyüklerin ve komşuların ziyaret edildiği özel bir gün olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Baran, “Biz Bir Aileyiz”

Başkan Baran personeli ile de bir aile olduklarını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti, “Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destek ile güzel çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. Daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz. Sosyal belediyecilik konusunda Körfez’de birçok çalışmaya hep birlikte imza attık. Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Körfez halkı için her akşam farklı eğlence programların düzenlendiği Ramazan etkinlikleri düzenledik. Biz, Körfez halkı ve sizler için özverili çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hedefimiz hep birlikte en güzeli, en iyiyi, en doğruyu yapmak” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran,herkesin ailesine selamını iletmesini isteyerek, "Hepinize keyifli bir bayram diliyorum. Bayram süresi boyunca görevli olan tüm personele ise çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Bununla birlikte personele bayram çikolatası da hediye eden Başkan Baran, belediye çalışanları ile tek tek ilgilenerek hasbihal etti.




Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu