Kategoriler

Meydan

İZMİT BELEDİYE PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

İzmit Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldiler. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğindeki iftar Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesisleri Beyt-ül Kebap’ta gerçekleşti. Çalışanların büyük ilgi gösterdiği iftara Belediye Başkan Yardımcılarıyla Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük de katıldı.

 ÖRNEK ALINAN BELEDİYE

 

Bütün masaları tek tek dolaşıp çalışanların Ramazan bayramını kutlayan Başkan Doğan iftarda yaptığı konuşmada “ tuttuğumuz oruçlar ve ettiğimiz dualar kabul olsun. Güzel bir ailemiz var, İzmit Belediyesi ailesi. İşimiz insanlara hizmet etmektir. En kıymetli ve değerli işlerden biri de halka hizmet etmektir. Belediye çalışanları olarak bütün çabamız, İzmitlilerin daha çok mutlu ve refahı için gece gündüz çalışmaktır. Yolundan, kaldırımından, parkından, zabıtasından her alanda özveri içinde çalışıyoruz.24 saat hizmet görmek kolay değildir. Bizim arkadaşlarımız 24 saat boyunca çalışıyorlar. Canla başla  işini yapan arkadaşlarıma İzmit halkı adına teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. İyi bir belediyeyiz. Bir çok projemizi  başka belediyeler örnek alıyor. Parayı, zamanı iyi yönetiyor, işimizi elimizden geldiğince iyi yapmaya çalışıyoruz.

 

HALKIN MEMNUNİYETİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

 

Halkımızın memnuniyeti bizim için her şeyden  önemlidir. Sizlerden  isteğim bu çıtayı daha da yükseltmektir. Kimseyi kırmadan,  üzmeden hizmet etmeye devam edeceğiz.  Geçen yıldan bu yıla aramızdan ayrılanlar oldu. Hakkın rahmetine kavuşanlar oldu. Hepsine Allah rahmet diliyor, hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Bizler, büyük, güçlü bir aileyiz. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirelim. Sevdiklerinizle mutlu şekilde bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bu gün Müslüman olup Türkiye dışında can derdinde  ne kadar çok insan var ki, bunları da unutmayalım.  Bu birlik ve beraberliğimiz sadece Türkiye için değil tüm gönül coğrafyamız içinde gereklidir” dedi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu