Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ BAKAN FİKRİ IŞIK'I AĞIRLADI

Körfez Belediyesi'nin düzenlediği iftar programına katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Allah nasip ederse artık Körfezi metroyla İzmit ve Kartepe'ye bağlayacağız" dedi

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılı. Burada yaptığı konuşmada, güzel bir ülke ve şehirde yaşadıklarını söyledi. Türkiye ve Kocaeli'yi layık olduğu yere çıkarmanın herkesin önceliği olduğunu ifade eden Işık, "Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Arzumuz, memleketimizi layık olduğu yere getirmek. Bu noktada çalışmayı vazife olarak görüyoruz.

Önümüzdeki dönemde Körfezimizi çok daha güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Allah nasip ederse artık Körfezi metroyla İzmit ve Kartepe'ye bağlayacağız" şeklinde konuştu. Bakan Işık, demiryolu ağını Körfez'de yaşayan vatandaşların hizmetine sunacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti: "Bizim için en önemli olan birliğimizdir, beraberliğimizdir, kardeşliğimizdir. Körfez, 81 vilayetimizin tamamının bir arada kardeşçe yaşadığı güzel bir ilçemiz. Bu birlikteliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğiz. Bizler farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz. Bu anlayışla önümüzdeki süreçte çok daha güzel günleri birlikte göreceğiz. Duamız, Dünyamızın barış için, Müslümanların ve bütün insanların huzur içinde yaşadığı bir gezegen olması." 







Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu