Kategoriler

Meydan

SP KÖRFEZ’DE, KAN VE GÖZYAŞININ DİNMESİ İÇİN DUA EDİLDİ

SP Körfez İlçe’nin bayramlaşmasına, İl Başkan yardımcısı İbrahim İlhan ve ilçe teşkilatı katıldı. İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’un il dışında olması nedeniyle katılmadığı bayramlaşmada, İslam coğrafyasındaki kan ve gözyaşlarının dinmesi için dua edildi.

 Bayramlaşma İlçe Teşkilat binasında yapıldı. Kalabalık katılımın gerçekleştiği bayramlaşmada, ilk olarak açılış konuşmaları yapıldı ve İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tahtalı, bir dahaki bayramda kan ve gözyaşı olmamasını dileyerek, ‘’Bir dahaki bayramlarda kan ve gözyaşının dinmesini, Saadet Partisi’nin başarılı çalışmalarını devam ettirmesini temenni ediyorum. Körfez Belediyesi, yapılması gereken birçok iş varken bayram arefesinde Ağadere Caddesi’ni mahyalarla donattı. Caddenin aydınlatılmasına, süslenmesine bir şey demiyoruz, ama arafe günü Ağadere’de trafik sorunu, tartışmalar, gürültüden her kes şikayetçi oldu. Belediye mahyadan önce caddede ve ilçede otopark sorununu çözmeli, yapılması gereken diğer acil işlere el atmalı’’ dedi.

İl Başkan Yardımcısı İbrahim İlhan’da yaptığı konuşmada, kendilerine oy vermeyenlerin kaybettiğini söyleyerek, ‘’Yoğun bir tempoda çalıştık ve verilmesi gereken mesajları başarıyla ilettik. Biz kazandık, oy vermeyenler kaybetti. Bu bayramda da İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı dinmedi, bunun sorumlusu AKP iktidarıdır. Büyük İsrail projesi uygulanıyor ve akan kan ve gözyaşı da bunun sonucudur. Bu projenin eş Başkanı da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu gün halen daha, ABD ile birlikte eğit-donat projesini uyguluyoruz. Yani, Suriyeli bir gurup Müslüman’ı alıp, diğer Müslümanları öldürmesi için eğitiyoruz, Allah şuur versin. Önümüzde bir erken seçim gözüküyor ve sonucun ne olacağını göreceğiz ve SP olarak milletimize doğruları anlatmaya devam edeceğiz’’ dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu