Kategoriler

Meydan

İLİMTEPE CAMİSİNE MODERN ŞADIRVAN

Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi’nde bulunan İlimtepe Caminin çevre düzenlemesi kapsamında cami cemaatinin rahat bir şekilde abdest almaları için yeni şadırvan yapıyor.

 Körfez’in Her Noktasında Ayrı Bir Çalışma Var

Yaz aylarının başlamasıyla birlikte Körfez’i şantiye alanına çeviren Belediye Başkanı İsmail Baran, hayata geçirdiği vizyon projelerinin haricinde halkın taleplerini de en ön planda tutuyor. Bu çerçevede İlimtepe mahallesinde yapımı gerçekleşen şadırvanda kaba inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Yer ve mekan ayırt etmeksizin hizmeti ilçe genelinin tümüne götürmeye gayret gösteren Körfez Belediyesi, halkın istek ve taleplerine göre şadırvanının yapımını gerçekleştiriyor.

Tüm camilerin bahçelerini, peyzajını ve banklarına kadar her türlü hizmeti veren Körfez Belediyesi, kısa bir süre önce idrak edilen ramazan ayında Körfez’in genelinde hizmet veren bütün camilerin temizliğini gerçekleştirdi.

Çalışmalar Kısa Bir Süre Sonra Neticelendirilecek

Farklı mimarisiyle İlimtepe bölgesine ayrı bir güzellik katan İlimtepe Camisinde ki çalışmaların kısa bir süre sonra neticelendirileceğinin bilgisini belediye yetkilileri ifade etti.  Yapılan hizmetten memnun olduklarını dile getiren Cami Cemaati, “Körfez Belediyemiz tarafından camimizin ön kısmına vatandaşlarımızın abdest almaları için güzel bir şadırvan yapılıyor. Yapılacak olan bu şadırvan ile birlikte cami cemaatimiz burada abdest alabilecekler. Bu vesileyle, Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a şadırvan yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
140 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi