Kategoriler

Meydan

TAŞKÖPRÜLÜLER, GÜREŞÇİLERİNE SAHİP ÇIKTILAR

Edirne tarihi Kırkpınar güreşlerinde Körfez’i başarıyla temsil eden Körfez Taşköprülülerin güreşçisi İsmail Çırak, dernekte coşkuyla karşılandı. Taşköprülüleri başarıyla temsil eden İsmail Çırak madalya ve para ödülü ile ödüllendirildi.

 Güreşlerde başarı gösteren İsmail Çırak, Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nde düzenlenen, Dernek Başkanı Yasin Sönmez ve Körfez Taşköprülüler derneği Başkanı Mustafa Gülcan’ın da katıldığı törende, genç güreşçinin antrenörü Veysel Şirin, babası Veysel Çırak’da bulundu veTaşköprülüler tarafından bir kez daha kutlandı. Güreşçiye, dernek tarafından madalya ve para ödülü verildi. Tören sırasında konuşan Kocaeli Taşköprülüler dernek Başkanı Yasin Sönmez, genç güreşçiyi tebrik ederek, ‘’Güreş öncesinde de, sonrasında da ilimizin ve Taşköprümüzün guru olan İsmail Çırak’a desteğimizi verdik. Bundan sonra da desteğimiz devam edecek ve kendisinin sponsoru olacağız’’ dedi.

Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Mustafa Gülcan’da konuşmasında genç güreşçiyi kutladıklarını ve her zaman destek olacaklarını söyledi.

Spor Kulübü kurulacak                                                       

Yapılan tebrik töreni sırasında bir açıklama yapan Yasin Sönmez, hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, ‘’Yakında Taşköprü Spor Kulübü’nü kuracağız. Bu kulübün kapsama alanında, güreş, yüzme, doğu sporları ve futbol olacak. Daha sonra bu kapsam genişletilecektir’’ dedi.

Sınırsız yemek

Kırkpınar yağlı güreşlerinde küçük orta, büyük boy kategorisinde üçüncü olarak bir ileriki kategoriye atlayan İsmail Çırak’a, ilçede de destekler yağıyor. İlçenin tanınmış esnaflarından olan Elit İşkembe sahibi Kamil Şener, genç güreşçiye her zaman sınırsız yemek ikramı olacağını söyledi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
323 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor