Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ NEFES ALIYOR

Körfez Belediyesi vatandaş uyurken bile, çalışmaya devam ediyor. Temizlik ekipleri cadde ve sokakları gece boyunca temizleyerek vatandaşın sabaha tertemiz bir Körfez’de uyanmasını sağlıyor.

 Körfez’de Temizlik Gece Gündüz Devam Ediyor

Körfez Belediyesi " Daha Temiz Bir Körfez" için çalışmaya devam ediyor. Temizlik ekipleri gece ve gündüz vardiyaları halinde Körfez’i daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışıyor. Gündüzleri rutin temizlik işleri yapan ekipler, geceleri cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkıyor. Özellikle çöp çıkarma noktalarını özenle yıkayan görevliler, vatandaşların yeni güne tertemiz uyanmasını sağlıyor.

Körfez’i kocaman bir ev olduğunu belirten Temizlik İşleri Ekipleri, “İlçemiz hepimizin yaşadığı kocaman bir ev aslında, bu bilinçle biz belediye olarak ilçemizin en ücra köşesinde dahi temizlenmemiş bir tek yer bile bırakmamak için çalışıyoruz"ifadelerini kullandılar.

Değişen ve Gelişen Körfez

Modern ve çağdaş şehircilik anlayışı ile her geçen gün daha da gelişen ve günden güne çehresi değişenKörfez sokakları, mahalleleri ve caddeleri ile parlamaya devam ediyor. Yalnız kent merkezi değil 36 mahalle ve beldeleri de bu değişimden payını alıyor. Körfez Belediyesi temizlik ekipleri Körfez’in dört bir yanında 24 saat en etkin hizmeti verebilmek için var gücüyle çalışıyor.

Temizlenmeyen sokak, girilmeyen cadde bırakmayan ekipler, okullar ve camilerde de temizlik harekatına devam ediyor. İlçede bulunan her okul, her cami belediye ekiplerince düzenli olarak temizlenerek vatandaşa daha kaliteli hizmet sunacak hale getiriliyor.



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu