Kategoriler

Meydan

KOCASINI ÖLDÜREN KADIN SERBEST BIRAKILDI

Körfez’de, gördüğü aşırı şiddet sonrasında geçirdiği sinir krizi ile uyuyan kocasını öldüren genç kadın, çıkartıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Alınan bilgilere göre, Damla Kutulu (29), ifadesi tamamlandıktan sonra Körfez Adliyesi’ne savcı ve hakim karşısına çıkartıldı. Bir gün önce yaşadığı darp olayı nedeniyle yüzündeki ve vücudundaki morluk ve şişlikler geçmeyen genç kadın, savcılıktaki ifadesinde yaşananları anlattı. Alınan bilgi ve iddialara göre, Damla Kutulu, eşi Fikret Kutulu’dan (33) sürekli olarak şiddet gördüğünü ve olay gecesi bunun dozunun çok arttığını söyledi. Damla Kutulu, eşinin kendisini kaybederek eline ne geçtiyse onunla vurduğunu, hastanelik oluncaya kadar darp ettiğini ve daha sonra da o şekilde bırakıp uyuduğunu söyledi. Bundan sonra, kafasında bir anda eşini öldürme planı kurmaya başlayan genç kadın, eşinin uyumasından sonra önce tüple kafasına arka arkaya vurduğunu, ardından da ekmek bıçağı ile sağ taraftan karın boşluğuna iki kez bıçak sapladığını söyledi. Damla Kutulu, tüm bunları yaşadığı şiddet ve duyduğu acı ile kendisini kaybederek yaptığını söyledi.

İfadesi alınan genç kadın, hastaneden aldığı ağır darp raporu ve gördüğü şiddet sonrasında kendisini ve çocuklarını koruduğu düşünülerek, ağır tahrik unsurları da göz önüne alınarak serbest bırakıldı. Genç kadınla iki kızının bir tedavi merkezinde rehabilatasyon programına dahil edilecekleri ve mahkemenin bu şekilde devam edeceği belirtiliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK