Kategoriler

Meydan

KÖKEN’DEN İŞÇİYE YÜZDE 5 ZAM

Kandıra Belediyesi, Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’nin başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste, belediyede çalışan kadrolu işçilere yüzde 5 zam kararı alındı.

 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’nin başkanlığında gerçekleştirilen ekim ayı meclis toplantısı, iki gündem maddesi üzerine karar alındı. Birinci gündem maddesi olan kadrolu işçilere zam konusunda komisyondan karar çıktı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’nin açtığı meclis oturumunda, Kandıra Belediyesi Kadrolu İşçilerine Toplu İş Sözleşmesi yapılıncaya kadar ücret zammı verilmesi hakkındaki rapor  görüşülerek oylamaya sunuldu ve %5 zam oranında kabul edildi.

PERSONELİMİZİN YÜZÜ GÜLECEK

Yerel yöneticiliğin bir ekip işi olduğunu belirten Başkan Ünal Köken, işçilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Başkan Köken, “Biz göreve geldiğimizde belediyemizden alacakları olanların tamamını kapattık. Amaçımız kimsenin mağdur olmamasıydı. Bugün başarılı her işimizde, çalışan personelimizin emeği olduğunu biliyoruz. Kurumumuzda çalışan işçilerimizin evlerine rahat gidebilmesi ve yüzlerinin gülmeside birinci gayemizdir” ifadelerini kullandı.

ŞEHİT GÜZEL’İN ADI YAŞAYACAK

Kandıra Belediyesi ekim ayı meclis toplantısında ikinci gündem maddesinde ise Tunceli’de şehit düşen Binbaşı Yavuz Sonat Güzel  yeraldı. Şehit Güzel‘in adının bir Kamu binası ya da mahalleye verilmesiyle ilgili Türlü İşler Komisyonunun karar verilmesi görüşüldü. Şehide Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilediğini belirten  Başkan Köken, “Kahraman şehidimiz Güzel, hiç bir zaman unutumayacak” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER