Kategoriler

Meydan

CEYHAN: GEBZE BU MİTİNGİ HAKEDİYOR

AK Parti Kocaeli İl başkanı Şemsettin Ceyhan, 16 Ekim’de Gebze’de düzenlenecek mitingle ilgili toplantı düzenledi

 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti’nin 2002 yılında ilk mitingini Gebze yaptığını , 13 yıl sonra  tekrar ilk günkü aşkla 16 Ekim de Gebze  mitingin yapılacağını belirtti. Ceyhan “  Gebze her zaman AK Parti’ye destek vermiştir. Bizde buna karşılık Gebze’nin bu mitingi hakkettiğini düşünüyoruz” dedi. Ceyhan ayrıca 1 Kasım da Kocaeli de oyları daha da arttırarak 7 milletvekili çıkaracaklarını kaydetti.

 

KAFLI VE OKUR DA KATILDI

AK Parti'nin 16 Ekim'de Gebze'de yapacağı mitingle ilgili olarak  AK Parti  Gebze İlçe Teşkilatı’nda bir toplantı yapıldı. Toplantıya AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Milletvekili Cemalettin Kaflı,  ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantıda yapılacak olan miting ile ilgili bilgiler verildi.

 

 ‘EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ’

İlk olarak toplantıda söz alan AKP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, kısa tuttuğu konuşmasında Mitingin Gebze’de yapılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Bu mitingin üstesinden geleceğiz. Başbakanı Gebze'de ne iyi şekilde ağırlayacağız." dedi  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, seçimi tekrarladıklarını belirterek, “Tek başına Türkiye’de iktidar çıkmadı.  Hükümet kurulamadı. Bu seçim Türkiye için önemli. 2002 yılından sonra AK Parti hükümeti Türkiye’yi büyük bir kaostan çıkardı. AK parti olarak yeniden tek başına iktidar olacağız. Tek başına bir iktidarın çıkması işimizi kolaylaştırıyor. 1 Kasım seçiminde daha fazla vekil çıkaracağız.” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
KOHAYDER: "VALİ YAVUZ’UN AÇIKLADIĞI MADDELERDEN BİRİ CIMBIZLA ALINARAK İNFİAL OLUŞTURULDU"
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN; "TÜM BELEDİYE HİZMETLERİMİZLE GAZZE’DE OLACAĞIZ"
GÜNDEM
BAŞKAN SÖĞÜT: "ADALETSİZLİK YAPMADIK"
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
HAVA ALMAK İÇİN ÇIKTIĞI BALKONDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
ÇİĞKÖFTE DÜKKANINDA ENGELLİ KIZA CİNSEL İSTİSMAR İDDİASI
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
478 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi