Kategoriler

Meydan

UYSAL: HALKI NE NOBEL, NE DE KATLİAM BİR ARAYA GETİREMEDİ

DP Körfez ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen tanışma ve kaynaşma amaçlı yemekte konuşan Genel Başkan Gültekin Uysal, ayrıştırılan halkı Nobel ödülü ve Ankara’da yaşanan katliamın dahi birleştiremediğini söyledi.

 Körfez Yarımca’da Körfez Öğretmenevi’nde düzenlenen yemeğe kalabalık bir katılım oldu. DP’ye hizmet veren eski ve yeni yöneticilerle, eski ilçe başkanlarının da davetli olduğu yemeğe, daha önceki katılımı eleştirilere neden olan Körfez Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Fevzi Canbaz katılmadı. Yemekli toplantıya, partililerin yanı sıra 16 Nolu Körfez yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Veysel Şenol ve yönetimi, Körfez Amasyalılar derneği Başkanı Sedat Esen, DP il ve ilçe yönetimleri, 11 Milletvekili adayı katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan DP Körfez İlçe Başkanı Cemil Çoruh, kırgınlık ve küskünlükleri bir taraf bıraktıklarını, burada toplanan kalabalığın da bunu gösterdiğini belirterek teşekkür etti. Daha sonra konuşan İl Başkanı Murat Aydoğdu’da katılanlara teşekkür ederek kıratın şahlanacağı günlerin yakın olduğunu ifade etti.

Alkışlar arasında kürsüye gelen DP Genel Başkanı Gültekin Ünsal, konuşmasında fazla sert cümlelere yer vermeden hükümeti eleştirerek, ‘’Bugün yürekleri birlikte atan insanlar olarak bizleri kimse yıldıramaz. Türkiye’nin sorunlarının çözüm bulmadığı, halı altına süpürüldüğü dönemin sonundayız. Bu milletin evlatları, gençlerimiz için hep birlikte başaracağız. İnsanlarımız artık ortak değerler etrafında bile bir araya gelemez oldular. Halkımızı ne Nobel ödülü, ne de Ankara ‘da yaşanan katlim bile bir araya getiremedi. Dini menfaat, menfaati din yapanların karşısında birlikte duracağız. Yakında o görünmez ordularımızla görevde olacağız, böyle zorlu dönemde görev almak istiyoruz. Bu ülkenin bir açığı var, o da doğru siyasi bir akılla geleceği şekillendirilememiştir. Onlar bile T.C. mahkemelerine itham edildiklerinde güvenemez oldular. Yarın adil olarak yargılanmak istiyorsanız güvenilir bir adalet sistemi bırakın, o terazi sizi de tartacaktır. Bunların milyon dolarları nasıl sıfırladıklarını hep birlikte gördük, yarın sokaklarda rahatça yürüyemeyecekler’’ dedi.

Toplantı, Milletvekili adaylarının tanıtımı ile sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu