Kategoriler

Meydan

KARAOSMANOĞLU’NDAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla Cumhuriyet’in kuruluşunun 92’inci yılını ve hemşehrilerinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

 Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hemşehrilerini tebrik etti. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Bundan 92 yıl önce büyük kahramanlıklar ve fedakârlıklarla kurduğumuz Cumhuriyetimizi her geçen gün daha ileriye taşıyoruz. Milletin özgür iradesinin yönetime yansıması ile Cumhuriyet ve demokrasimize sahip çıkmak her vatandaşımızın görevidir’’ dedi.

 

AVRUPA İLE YARIŞIR HALE GELDİK

Başkan Karaosmanoğlu mesajına şu şekilde devam etti; ”92 yılda ülkemizin geldiği nokta göz kamaştırıcıdır. Türkiye Cumhuriyeti, sosyal hak ve özgürlükler, demokrasi, teknoloji, ekonomi, üretim gibi her alanda dünyanın pek çok ülkesine ve özellikle de bulunduğu coğrafyaya müstesna bir örnek teşkil etmektedir. Tüm alanlarda olduğu gibi yerel yönetim anlamında da dünyaya örnek gösterilen ülkemiz şehirleri; Kocaeli örneğinde olduğu gibi Avrupa kentleri ile yarışır hale gelmiştir. Gelişmiş ekonomisi, güçlü alt yapısı, yetişmiş insan gücüyle geleceğe emin adımlarla ilerleyen Türkiye’mizin bu gelişmesinden rahatsızlık duyan iç ve dış çevreler, terör ve ekonomik oyunlarla ülkemizi bu yoldan alıkoymaya çalışmaktadırlar. Millî birliğimizi koruyarak bütün bu oyunların da üstesinden geleceğiz.”

 

100. YILIMIZDA

Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen mesajına devam eden Başkan Karaosmanoğlu, ”2023 yılı, yani Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bugün bulunduğumuz noktadan çok daha ileride ve atalarımızın kanıyla suladıkları topraklarda Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatıyor olacağız. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, daha nice bayramlara huzur, mutluluk ve sağlıkla ulaşmamızı diliyorum” ifadesini kullandı.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI