Kategoriler

Meydan

KÖKEN, İŞKUR İLE PROTOKOL İMZALADI

Toplum yararına yapılan anlaşmalara bir yenisini daha ekleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İşkurla protokol imzaladı.

 Sözleşme konusu ağaçlandırma, çevre temizliği, çevre düzenleme, park yapımı,bakım ve onarım çalışmaları olan sözleşme Başkan Köken ve Kocaeli Çalışma İş Kurumu Müdürü Ulvi Yılmaz arasında imzalandı.

Kandıra ilçe genelinde uygulanacak olan proje kapsamında 30 işçi çalıştırılacak.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Kurumlar arası iletişim ve projelerdeki iş birliğine her fırsatta dikkat çeken Başkan Köken, proje kapsamında ilçe genelinde iş alımlarının gerçekleşmesiyle ayrıcalıklı hizmet sunulacağını da sözlerine ekledi.

"İLÇEMİZDE GENÇLERİMİZE İSTİHDAM OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANIYOR"

"Çalışmak ve Hizmette Bulunmak En Öncü Vazifemiz Olacaktır"

 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Kocaeli Çalışma İş Kurumu Müdürü Ulvi Yılmaz arasında imzalan ve  30 işçinin çalıştırılacağı anlaşmanın Kandıra için hayırlı olmasını dileyen Başkan Köken, gençlerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde yaşayan genç kardeşlerimize iş sahaları açmak ve onların zorunlu olarak yaşadıkları göç etme sorununu ortadan kaldırmak istiyoruz. Hizmetin en iyisini hak eden vatandaşlarımıza biz de en iyisini sunacağız. Bizlere güvenen değerli anne babalara verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz ve çocuklarımızın geleceği için durmadan, yorulmadan çalışacağız diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
318 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor