Kategoriler

Meydan

İZMİTLİ KADINLAR SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAK

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, kadın kolları mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek sandıklarda yapılan görevlendirmeleri açıkladı.

 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve ekibi her seçim olduğu gibi bu seçimde de sahadan çıkmadı. İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında düzenlenen programlar doğrultusunda her gün ekipler halinde bir mahalleye çat kapı ziyaretler düzenleyerek yüzlerce vatandaşa ulaşan kadın kolları yöneticiler, vatandaşların taleplerini tek tek not aldı aynı zamanda hizmetlerini anlatan broşürlerinin de bulunduğu parti çantalarını da hediye etti.

SANDIK MÜŞAHİTLERİ HAZIR

Bu kapsamda son olarak geçtiğimiz gün kadın kolları mahalle başkanlarıyla parti binasında düzenlenen toplantıda bir araya gelen İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, seçim öncesi son değerlendirmeleri yaptı. İlçe kadın kolları yöneticilerinin de yer aldığı toplantıda İzmit’te bulunan 726 sandıkta görev alacak sandık müşahitlerinin de aramasının yapıldığı belirtildi. Mahalle başkanlarının eksiksiz katılım sağladığı toplantıda, seçim günü her bir yönetici ve mahalle başkanın görev alacağı bölgeler belirlendi.

‘SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR’

Toplantıda konuşma yapan Başkan Aysel Demirtaş, seçim günü İzmit’te kadın kolları olarak tam kadro sahada olacaklarını ve sandıklara sahip çıkacaklarının vurgusunu yaparak, “Seçim sandıkta kazanılır. Her bir oyumuza sahip çıkacağız. Biz geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi yine elimizden geleni yaptık ve sahada terimizi döktük. Halkımızın en doğru kararı vereceğinden şüphemiz yok. ülkemizin istikrarını sürdürecek bir seçim sonucunun alınmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor