Kategoriler

Meydan

ÜZÜLMEZ: KARTEPE’YE DEĞER KATAN ÇALIŞMALAR İVME KAZANACAK

ÜZÜLMEZ: KARTEPE’YE DEĞER KATAN ÇALIŞMALAR İVME KAZANACAK

 Kartepe ilçesine; merkezi hükümet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi tarafından getirilen hizmetlerle Kartepe’ye değer katan çalışmaların ivme kazanacağını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepenin hemen her noktasında başlatılan ve devam eden projeler ile yatırımlarla şantiye görünümünde. Şimdi Kartepe Zamanı diyerek çıktığımız hizmet yolunda ilçe genelinde yürütülen düzenlemeler çerçevesinde Kartepe Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir çalışma sergilemekte. Bu çalışmalar hizmet olarak ilçe halkına yansımaktadır” dedi.

 

Kartepe Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli sergilediği çalışmalarla Dumlupınar Mahallesi Sakıp Sabancı Caddesi üzerindeki yol iyileştirme düzenlemeleri de hızla devam ediyor. Ekipler, fabrikalar yolu ile ilçe merkezine bağlantıyı sağlayan ana arter güzergah olan Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde aşınma asfalt serimini tamamladı. Yaya kaldırımı, yağmur ızgaraları ile güzergaha binder ve aşınma asfalt serilmesi ile ilçeye değer katan bir çalışma daha tamamlanmış olacak.

 

Asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yol iyileştirilmesi yapılan güzergahta Dumlupınar Mahalle Muhtarı İbrahim Kır ile mahalle sakinleri de ile birlikte ekiplere kolaylıklar diledi. Cadde üzerinde gerçekleşen asfalt serimleri ile ilçe halkına şık ve güvenli yollara kavuşturduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen düzenlemeler ile ilçe yolları şık ve güvenli bir görünüme kavuşuyor. Bu düzenlemeler halkımıza daha kaliteli bir yaşam standardı sağlamak için yapılan hizmetlerden bir tanesidir” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor