Kategoriler

Meydan

KARTEPE’NİN YOLLARINDA HUMMALI ÇALIŞMA

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde alt yapı çalışmaları nedeniyle zarar gören parke yol ve kaldırımlarda tamirat çalışmaları yağışlı havalar öncesi aralıksız sürüyor.

 Soğuk ve yağışlı kış günleri öncesi zamanını en iyi şekilde değerlendiren Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki üst yapı düzenlemeleri yanında park yol ve kaldırımlarda yol bakım ve onarım çalışmalarını kendi ekip ve ekipmanı ile gerçekleştiriyor.

 

Ekipler mahalle genelinde bozulan güzergahlarda yol ve kaldırımlarda iyileştirme çalışmaları kapsamında Acısu Mahallesi’nde de kilitli parka taşlarını yenileyerek tamir ve bakım çalışmalarını tamamladı.

 

Parke tamirat ekibinde yer alan 3 personel ve 1 operatör belirlenen iş programı çerçevesinde parke yol ve kaldırımları tarayan ekipler bozuk satıhlarda tamirat yaparak halkın sıkıntı yaşadığı güzergahlarda çözüm odaklı bir çalışma sergiliyor.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sokak ve caddelerimizdeki yollardaki bozukluklardan haklı şikayeti bulunan vatandaşlarımızın sıkıntılarının çözümü için tamirat ekiplerimizi görevlendirdik. Sürdürdüğümüz üst yapı düzenlemeleri ile halkımızın zorluk çekeceği tek bir sokak kalmayıncaya kadar hummalı çalışmalarımız sürecek. Çalışmalar sırasında halkımızın gösterdiği anlayış ve sabır için herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK