Kategoriler

Meydan

KEMAL AYDIN, YAMAN ONURUNA YEMEK VERDİ

İş adamı Kemal Aydın, akrabası olan AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın onuruna bir yemek düzenledi. Yemek; iş dünyası, siyaset ve bürokrasiyi buluşturdu

 Körfez’in tanınmış iş adamlarından müteahhit Kemal Aydın, aday listesinin 7’nci sırasından milletvekili seçilme başarısı gösteren AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman onuruna bir yemek düzenledi. İş adamı Kemal Aydın’ın Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Site Sokak’taki evinde düzenlediği yemek ilçedeki siyasiler ve bürokratları da bir araya getirdi. Aydın’ın yemek davetinde; AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın yanı sıra, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut dikkat çeken isimler arasındaydı.

 

İŞ DÜNYASI DA ORADAYDI

Dilovası Belediye Meclis Üyesi Enver Aydemir, AKP’nin il yöneticisi Engin Koyun, Özel Körfez Marmara Hastanesi İdare Müdürü ve Hereke eski Belediye Başkanı Esener Maçil, Doç. Dr. Dinçer Aydın, Körfez Belediyesi eski Meclis Üyesi Tekin Durmuş’un da öne çıktığı davette iş dünyasından isimler de yer aldı. Körfezli iş adamları Doğan Bozkurt, Ali Çakır, Ahmet Aydın, Enver Durmuş, İmam Ahmet Aydemir, Erdal Oruç, Dilaver Aydemir ve Halis Bozkurt da, Kemal Aydın’ın Cemil Yaman onuruna verdiği yemekte bulundu.

 

 

DAVETTE KİRVE BULUŞMASI

Yemek davetinde en ilgi çekici görüntü, birbirine kirve iki kişinin buluşması anında yaşandı. İş adamı Kemal Aydın’ın 7 yaşındaki oğlu Yasin Enver Aydın, sünnetinde kendisine kirvelik yapan Cemil Yaman’ı görünce gitti, elini öptü ve milletvekili olmasından dolayı kirvesini tebrik etti. Yasin Enver Aydın, kirvesi Cemil Yaman ile bir de fotoğraf çektirdi. Objektiflere verilen pozlar arasında başkaca dikkat çeken görüntü ise Cemil Yaman’ın babasıyla olan görüntüsüydü. Davete katılanlar arasında Cemil Yaman’ın babası Bahri Yaman da vardı ve Bahri Yaman oğlu ile gurur duyduğunu söyleyerek davetlilerle fotoğraflar çekildi.

 

 

ZORU BAŞARDIKLARINI SÖYLEDİ

Onuruna verilen yemekte yemeğe katılanlara hitaben kısa bir konuşma da yapan AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, hep birlikte zoru başardıklarını, çünkü 7 milletvekili çıkardıklarını söyledi. Yaman, konuşmasında başkaca şu ifadeleri kullandı: “Bu süreç içinde hep yanımda olan ilçe yönetimlerine ve bu gün de burada bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu güzel daveti vererek bizi buluşturan Kemal Aydın ve ailesine de ayrıca teşekkür ederim. Halkımız 1 Kasım seçimlerinde doğru olanı gördü ve tek başına iktidar olmamız için oyunu verdi. Bundan sonra çalışarak, halkımızın yapığı seçimden memnun kalmasını sağlayacağız.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer İşçi Ve Emekçilerin Gününü Kutladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş Önal’a Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Koroları Baharı Şarkı Ve Türkülerle Karşılayacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Atık Camlar Yeniden Ekonomiye Kazandırılıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KTO’da Deprem Destekçilerine Teşekkür Programı Ve Meclis Bir Arada Yapıldı
GÜNDEM
50 Kez Görüntülendi.
Atletizm de Körfez Adına Büyük Başarıları
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Denizciler Caddesi’nde Kararı Halk Verecek
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
UYUŞTURUCU TACİRİ GÖZALTINA ALINDI
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
ŞEHİRLERARASI YOLCU OTOBÜSÜ BARİYERLERE ÇARPTI: 2 YARALI
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAYA YARALANDI