Kategoriler

Meydan

BASKETBOL VE VOLEYBOL OKULU KÖRFEZ’DE FAALİYETE GEÇTİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatlarıyla kurulan Körfez Belediyesi Spor Akademisi, Spor İşleri Birimitarafından faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

 Kayıtlar 21 Kasım Cumartesi Günü Başlıyor

Futbol, voleybol, basketbol, atletizm ve güreş dallarında faaliyetlerini sürdüren Körfez Belediyesi Spor Akademisi uzman antrenörlerin eşliği ile yüzlerce çocuğu ücretsiz olarak yetiştiriyor. Genç yaşta futbola gönül veren ve bu alanda gelecek vaad eden sporcular için çeşitli projeler geliştiren Körfez Belediyesi, Basketbol ve Voleybol Okulu için kolları sıvadı. Kayıtlar 21 Kasım 2015 Cumartesi günü Petkim Orta Okulu Spor Salonunda yapılacak. Cumartesi ve Pazar günleri Voleybol 10.00-13.00 arası Basketbol 13.00-15.00 arası yapılacak.

Burası Sizin Yeriniz

Eğitimciler ve eski sporculardan oluşan lisanslı antrenörlerin görev aldığı Körfez Belediyesi Spor Akademisi, Körfez’in geneline hitap ediyor. Bu çerçevede Belediye Başkanı İsmail Baran, Sporun günümüzde en önemli işlevi, saldırganlığı yenmede barışçı ve arındırıcı bir duygu sağlaması olduğunu belirterek, “Gençler gündelik hayatın birçok alanında, okulda, evde, sokakta, spor müsabakalarında, eğlence yerlerinde şiddet davranışlarını dışa vurmaktadırlar. Gençler arasındaki sportif iletişim eksikliğinden dolayı sosyal paylaşım azalmakta, bu durum bencillik duygusuna, sorun çözebilme yeteneğinin körelmesine neden olmaktadır. Bu projemizde Körfez genelinde gençler arasında spor farkındalığı oluşturmak, genç nesli ve aileleri bir araya getirerek spor ahlakı, dengeli beslenme, teknolojinin olumsuz etkilerinden korunma ve şiddetin önlenebilmesi gibi konularda gerekli eğitim olanaklarının sağlanması amaçlanıp Spor Akademisi kurulmuştur. Burası sizin yeriniz. Körfez Belediyesi Spor Akademisine tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
MHP’li Demirbaş’tan Söğüt’e Kutlama Ziyareti
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı