Kategoriler

Meydan

KARAOSMANOĞLU'NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

 Atatürk’ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği"ni kabul edişinin yıldönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna vurgu yaparak, bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, kendisinin de bir öğretmen olduğunu vurgulayarak, dünyanın en güzel ve bir o kadar da sorumluluk taşıyan mesleğini gerçekleştirenöğretmenlerimizi tebrik ediyorum dedi.

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Ülkemizin kalkınmasında, gelişmesinde ve bugünlere gelmesinde çok büyük rolü olan öğretmenlerimizin ellerinden öpüyor, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Öğretmenlerimizin, aşkla, şevkle ve görev bilinciyle yetiştirdiği çocuklar, bugün ülkemizin idaresinde ve kalkınmasında çok önemli vazifeleri yerine getiriyorlar. Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartma hedefine doğru Türkiye’mizi taşıyorlar.

İşte bu nedenle; öğretmenlik, dünyanın en kutsal mesleğidir. Öğretmen, şefkatin, bilginin, sevginin odağındaki kişidir.Bir öğretmenin kalbi, merhamet ve irfan değirmenidir.

Hazreti Ali’nin, ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ sözü aslında öğretmenlerin değeri ile ilgili olarak konunun özeti gibidir” ifadelerini kullandı.

“Anadolu’nun en ücra köşesindeki tek sınıflı bir köy okulundaki öğretmenimizden büyük kentlerimizdeki öğretmenlerimize kadar her birinin özveri ile yetiştirdiği nesiller, geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sini kuracaklardır, buna inanıyorum” diyen Başkan Karaosmanoğlu sözlerini, “Anne ve babalarımızla birlikte üzerimizde en çok hakkı olan insanlar, öğretmenlerimizdir.Bu önemli günde, öğretmenlerimizin bizlere kazandırdığı değerleri bir kez daha idrak ediyoruz. Okul anılarımızın başkahramanlarını minnetle, şükranla ve saygıyla anıyoruz. Bütün öğretmenlerimizin, öğretmenler günü kutlu olsun” diyerek tamamladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
135 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi