Kategoriler

Meydan

DER-MEK AİLESİNİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MUTLULUĞU

Derince Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte eğitim verdiği Yenikent DER-MEK binasını ziyaret eden Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, buradaki öğretmen ve usta öğreticilerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

 Yenikent DER-MEK’e ziyaret

Derince Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile eğitime yönelik projeler çerçevesinde uygulamaya geçirdiği DER-MEK’te (Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları) çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. İlçe genelindeki 7 ayrı noktada faaliyette bulunan DER-MEK’te eğitim veren öğretmen ve usta öğreticiler de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutulmadı. Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları'nda eğitim gören kursiyerler ve kurs yetkilileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle usta öğreticiler için çeşitli kutlamalar düzenlerken, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık da Yenikent DER-MEK binasına bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Binlerce Derinceliye hizmet ediliyor

Burada eğitim veren öğretmen ve usta öğreticilere karanfil takdim ederek Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Yardımcısı Işık “Öğretmenlerimiz çocuklarımızı eğiten ve onlara hayatın birçok noktasındaki bilgileri aktaran kişilerdir. Yine burada eğitim veren usta öğreticilerimiz de bilgi ve deneyimlerini kursiyerlerimizle paylaşıyor. Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte düzenlediğimiz bu kurslarımızda binlerce vatandaşımıza hizmet etme olanağı buluyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle başta DER-MEK bünyesinde görev alan tüm öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutluyor, başarılı çalışmaların devamını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER